Brendan Leipsic haukkui joukkuekavereitaan, heidän puolisoita ja puhui muun muassa kokaiinista julkisuuteen levinneissä viesteissään.

KUVAT: Capitalsin Brendan Leipsic haukkui joukkuekavereitaan ja näiden vaimoja!

Washington Capitalsin Brendan Leipsic on juuri nyt tulisilla hiilillä, sillä hän haukkui joukkuekavereitaan ja näiden vaimoja julkisuuteen levinneissä yksityisviesteissä.

Kun Washington Capitalsissa pelaavan Brendan Leipsicin ystävän tili hakkeroitiin, löysi 25-vuotias hyökkääjä itsensä pahasta liemestä.

Leipsic oli vaihtanut kyseisen kaverinsa kanssa yksityisviestejä ja ne julkaistiin hakkeroinnin takana olleen henkilön toimesta sosiaalisessa mediassa.

Näissä viesteissä Leipsic haukkuu muun muassa ex-joukkuekaverinsa Tanner Pearsonin vaimoa lihavaksi, pilkkaa Connor McDavidin tyttöystävää, puhuu kokaiinista ja on ivallinen entisiä ja nykyisiä joukkuekavereitaan kohtaan.

Mutta niin tai näin, raja on ylitetty ja se tiedetään myös Washingtonissa, sillä Capitals julkaisi seuraavan kannanoton aiheeseen liittyen:

“Olemme tietoisia näistä Brendan Leipsicin loukkaavista kommenteista sosiaalisen median yksityisessä keskustelussa ja niitä on mahdotonta hyväksyä. Me tulemme käsittelemään tämän asian sisäisesti.”

Leipsic itse julkaisi anteeksipyynnön omalla Twitter-tilillään:

“Ystäväni Instagram-tili hakkeroitiin eilen ja tämä yksilö levitti valokuvia yksityisistä keskusteluista, joissa olin osallisena. Tiedostan täysin, miten epäasiallisia ja loukkaavia nämä kommenttini ovat ja pyydän jokaiselta anteeksi käytöstäni. Olen sitoutunut ottamaan opikseni tästä ja sitä kautta kehittymään paremmaksi ihmiseksi ottamalla aikani miettiessäni vastuullista ja merkityksellistä tapaa jatkaa eteenpäin. Olen syvästi pahoillani.”

Tässä sosiaalisessa mediassa levinneitä kuvia Leipsicin viesteistä:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa