Patrick Kane sai pojan yhdessä avopuolisonsa Amanda Grahovecin kanssa.

KUVAT: Patrick Kane sai pojan! Blackhawks toivotti jo tervetulleeksi seuraan

Chicago Blackhawksin hyökkääjä Patrick Kane sai pojan, joka on hänen ja hänen avopuolisonsa Amanda Grahovecin ensimmäinen lapsi.

Kun tästä hetkestä on kulunut vajaat parikymmentä vuotta, Chicago Blackhawksin suunnalla saattavat kädet syyhytä.

Joukkueen supertähti Patrick Kane ja hänen avopuolisonsa Amanda Grahovec nimittäin ovat saaneet pojan, joka kulkee nimellä Patrick Kane III eli Patrick Kane 3:s: jos jääkiekkojumalat tarjoavat pojalle edes joissain määrin yhtä samettiset kädet ja sulavan luistelun kuin isälle, silloin tässä Kanen suvun kolmannessa Patrickissa on aineksia vaikka ja mihin.

Ja, jos sitä haluaa olla jollain tavalla taikauskoinen, niin isän ja pojan syntymäpäivät ovat hyvin lähekkäin toisiaan: Patrick Kane täytti marraskuun 19. päivä eli eilen 32 vuotta ja Patrick Kane III syntyi 12. marraskuuta.

Välttämättä ihan yhtäaikaisesti isää ja poikaa ei tulla ainakaan NHL-kaukaloissa näkemään, mutta jos pojassa on aineksia aina NHL-tason pelaajaksi, aivan hirveän pitkää väliä ilman Kaneja ei NHL:ssä tule – olettaen, että vanhempi versio pelaa maailman kovimmassa kiekkoliigassa vielä pitkään.

Kyseessä on Kanen ja Grahovecin ensimmäinen lapsi. Chicago Blackhawks oli toivottamassa hänet välittömästi tervetulleeksi seuraan ja seuran #BlackhawksBabies-klubiin.

Siinä on muuten melkoiset näkymät, kun hoksaa katsoa, mitä valokuvasta löytyvän sairaalan ikkunan toiselta puolen näkyy.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa