Mikko Koivu innoissaan kuin pikkupoika: haluaa näyttää heti osaamisensa Minnesota Wildin uudelle GM:lle, Bill Guerinille.

Mikko Koivu innoissaan kuin pikkupoika – haluaa näyttää uudelle GM:lle!

Leikkauksesta toipunut Mikko Koivu innoissaan kuin pikkupoika: hän aikoo näyttää osaamisensa välittömästi Minnesota Wildin uudeksi GM:ksi nimetylle Bill Guerinille.

Mikko Koivulle, joka on tällä hetkellä NHL:n vanhin sopimuksen alainen hyökkääjä (lue lisää täältä), viime kausi oli raju pettymys. Hänen kautensa päättyi jo helmikuussa, kun hänen polvestaan repesi eturistiside ottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

Kolme päivää tapahtuneen jälkeen suomalaiskonkari löysi itsensä leikkauspöydältä, jossa polven vammat korjattiin.

– En aio kaunistella asiaa: viime kausi oli todella turhauttava. Kun loukkaannut, se ottaa todella koville. Se vaikuttaa sinuun ja kaikkeen jokaisella mahdollisella tavalla. Kun et ole kaukalossa, vaan olet kotona, se on hyvin erilainen tunne ja sitä on vaikea kuvailla, Koivu avaa tuntemuksiaan NHL.com:lle.

36-vuotias Koivu on kääntänyt kuitenkin uuden sivun ja hän on todella innoissaan tulevasta – etenkin nyt, kun Minnesota Wild on nimennyt pelaajalegenda Bill Guerinin potkut saaneen Paul Fentonin korvaajaksi, GM:n tehtäviin. Iästään huolimatta Koivu huokuu intoa ja näyttämisenhalua kuin pikkupoika.

– Nyt, kun Guerin palkattiin keskiviikkona… Sitä on todella innoissaan ja haluan antaa kaikkeni, kun homma alkaa.

Jalkapallon huippusarjat täydessä vauhdissa:
50 nopeinta mukaan, 25 voittaa suosikkijoukkueensa pelipaidan!

Koivu vietti tuttuun tapaan kesän Suomessa, mutta hän palasi keskiviikkona Minnesotaan ja hyppää huomenna kaukaloon Atlantin tällä puolen.

– Tämä oli hieman erilainen kesä, sillä minulla oli vähän on-off-tilanne jäällä olemisen suhteen (leikkauksen vuoksi), mutta luistelin jonkin verran yksikseni ja myös muiden jätkien kanssa. Matka on ollut pitkä, ja sitä se on edelleen, mutta sen suhteen kaikki näyttää hyvältä ja uskon olevani valmis harjoitusleirin käynnistyessä. Se on ollut koko ajan päämääräni ja uskon pystyväni siihen.

– Katsotaan sitten tilannetta, kun harjoitusleiri lähestyy. Haluan olla varma hypätessäni jäälle… Tiedämme enemmän, kun harjoitusleiri on lähempänä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa