Edmonton Oilersin Leon Draisaitlilta kuultiin erittäin suora kommentti liittyen Matthew Tkachukin kanssa pelaamiseen NHL:n All Star -tapahtumassa.

NHL All Star -tapahtuman alla kuohuu – Leon Draisaitlilta suora kommentti!

NHL All Star -tapahtuman alla kuohuu, kiitos Battle of Albertan tapahtumien: Leon Draisaitlilta irtosi mielenkiintoinen kommentti.

Calgary Flamesin Matthew Tkachukin ja Edmonton Oilersin Zack Kassianin välisen tapahtumaketjun lonkerot näyttäisivät ulottuvan myös NHL:n All Star -tapahtumaan.

Tkachuk oli NHL:n tähdistöviikonloppuun Flamesista nimetty pelaaja ja hänen kanssaan Tyynenmeren divisioonan All Star -joukkueessa tulevat pelaamaan Oilersin tähtipelaajat Connor McDavid ja Leon Draisaitl.

Välit Flames- ja Oilers-pelaajien välillä ovat tällä hetkellä niin pahasti tulehtuneet viime viikonlopun tapahtumien myötä, ettei se voi olla näkymättä tähdistötapahtumassa ja itse asiassa Draisaitl antoikin jo viitteitä ongelmille, joita on luvassa.

Kun Edmonton Journalin toimittaja Jim Matheson kysyi saksalaistähdeltä, mikä hänen reaktionsa tulee olemaan, jos hänet laitetaan pelaamaan yhtäaikaisesti Tkachukin kanssa, hänen vastauksensa oli erittäin suora, eikä se jättänyt mitään arvailujen varaan.

– Poistuisin siinä tapauksessa jäältä, Draisaitlin vastaus kuului lyhyesti ja ytimekkäästi.

Mikäli Battle of Albertan tapahtumat ovat syystä tai toisesta päässeet livahtamaan silmiesi ohi, suosittelemme vahvasti lukemaan seuraavat artikkelit:

NHL:n tähdistöviikonloppu järjestetään 24.-25. tammikuuta eli vajaan kahden viikon kuluttua hallitsevan Stanley Cup -voittajan, St. Louis Bluesin, kotihallina toimivassa Enterprise Centerissä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa