NHL keskeyttää kautensa.

NHL keskeyttää kautensa toistaiseksi – astuu voimaan välittömästi!

NHL-keskeyttää kautensa toistaiseksi: sarjan tiedote tuli kirjaimellisesti juuri julki, joten kyseessä on uunituore tieto maailman kovimman kiekkosarjan osalta.

“Viimeaikaisten tapahtumien valossa, liittyen koronavirukseen, ja konsultoituamme alan asiantuntija sekä keskusteltuamme seuraomistajien kanssa, NHL tiedottaa asettavansa kauden 2019-2020 tauolle, alkaen tämän päivän otteluista.

NHL on pyrkinyt seuraamaan terveysalan asiantuntijoiden paikallisten viranomaistahojen suosituksia, valmistautuen samalla kaikkiin mahdollisiin kehityssuuntiin, tekemättä kuitenkaan ennenaikaisia ratkaisuja. Eilisen uutisen seurauksena, jossa NBA-pelaajan kerrottiin antaneen positiivisen testituloksen koronaviruksen osalta – ja ottaen huomioon, että liigamme jakavat niin paljon samoja halleja ja pukuhuoneita, minkä seurauksena joku NHL-piireistä sairastuisi erittäin todennäköisesti – emme koe, että on hyväksyttävää yrittää jatkaa otteluiden pelaamista tässä kohtaa.

Me jatkamme kaikkien pätevien lääketieteellisten neuvojen seurantaa ja kehotamme sekä pelaajiamme että muita jäseniämme ryhtymään kaikkiin järkeviin turvatoimenpiteisiin – pitäen sisällään oma-aloitteisen karanteenin, silloin, kun se on perusteltua. Meidän tavoitteenamme on käynnistää pelit niin pian kuin se on mahdollista ja viisasta, jotta voimme päättää kautemme ja jakaa Stanley Cupin. Tässä vaiheessa kiitämme NHL-faneja kärsivällisyydestä ja toivomme, että pysytte terveinä.”

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa