NHL-tähdet reagoivat NHL 20 -pelin kokonaisuuksiinsa: asia vaikuttaisi olevan tärkeä pelaajille - etenkin nuoremmille.

NHL-tähdet reagoivat NHL 20:en arvoihin – yllättävän tärkeä asia pelaajille!

NHL-tähdet reagoivat NHL 20 -pelissä saamiinsa kokonaisuuksiin: Dylan Larkin myönsi avoimesti asian olevan hänelle tosi iso juttu.

EA Sportsin NHL 20 julkaistiin hieman vajaa kuukausi takaperin.

Nykypäivän NHL-tähdillä konsolipelit ovat lähes poikkeuksetta kovassa kulutuksessa, ja kun uusi NHL julkaistaan, se kiilaa monilla kaikkien muiden pelien edelle.

Näin on esimerkiksi Florida Panthersin suomalaistähden, Aleksander Barkovin, kohdalla.

– Latasin NHL 20:en ja olen pelannut nyt sitä. Sitä ennen vaihtelin hieman eri pelien välillä. Pelasin paria eri peliä. Mutta nyt olen keskittynyt vain NHL 20:een, Barkov totesi muutama viikko sitten Sportsnetin haastattelussa.

Samalla Barkov paljasti, ettei pelaa NHL:ää omana itsenään, kun häneltä udeltiin asiasta.

– En. Pelissä on olemassa pelimuoto (EASHL), jossa luot oman pelaajan ja sitten pelaat kavereidesi kanssa netissä. Pelaat siis yhdessä joukkueessa. En siis juurikaan pelaa omana itsenäni tai valitse mitään muuta joukkuetta. Luon oman pelaajani ja pelaan sitä.

Mutta, miten tärkeää NHL-tähdille sitten on heidän saamansa arvo/kokonaisuus konsolipeleissä? Ainakin Detroit Red Wingsin ykkössentteri Dylan Larkin kertoi suoraan sillä olevan merkitystä hänelle ja hän oli todella positiivisesti yllättynyt mahduttuaan Top 50 -pelaajien listalle, saatuaan kokonaisuudekseen 88.

– Mielestäni se oli aika korkea. En ikinä uskonut olevani 50 parhaan NHL-pelaajan joukossa yhtään missään. Vaikka kyse onkin vain videopelistä, on tämä aika siistiä, Larkin kertoo The Starin haastattelussa.

Buffalo Sabresia edustavalla Jack Eichelilla oli puolestaan humoristisempi suhtautumistapa asiaan, joskin kritiikki hänen omaa kokonaisuuttaan kohtaan saattoi sisältää ehkä pienen piikin EA Sportsin suuntaan.

– Ainahan sitä ajattelee, että saamasi kokonaisuus on ehkä liian alhainen. Mutta hiukseni ja kasvoni olivat aika hyvät, niin ikään kokonaisuudekseen 88 saanut Eichel kommentoi.

Kokeneemmille pelaajille, jotka eivät myöskään ole niin aktiivisia konsolipelien kuluttajia, kokonaisuudella ei ole juurikaan merkitystä. Kokonaisuuden 89 saanut Ryan O’Reilly iloitsi siitä, että pelintekijät olivat tehneet hänen parrastaan tummemman kuin se todellisuudessa on.

– Minä kuolin nähdessäni sen. Mutta kyllä, noin se juuri kuuluukin olla. Todellisuudessa värejä oli joka lähtöön. Ehkä he eivät siis ihan onnistuneet siinä täydellisesti.

Alexander Ovechkin (92) sai kaikista NHL-pelaajista kolmanneksi kovimman kokonaisuuden, yhdessä maanmiehensä Nikita Kucherovin ja kanadalaissentteri Nathan MacKinnonin kanssa; edelle kiilasivat ainoastaan Connor McDavid (94) ja Sidney Crosby (93).

Kokenut venäläinen oli tyytyväinen, mutta uhosi olevansa NHL 21:ssä vielä korkeammalla.

– Olen sinut tämän kanssa, mutta luonnollisesti ensi vuonna haluan olla parempi, Ovechkin totesi naureskellen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa