NHL tukee Kaapo Kakon päätöstä jäädä juhlimaan Leijonien maailmanmestaruutta sen sijaan, että hän osallistuisi NHL Draft Combineen.

Koko NHL tukee Kaapo Kakon päätöstä jäädä juhlimaan NHL Draft Combinen sijaan!

Koko NHL tukee Kaapo Kakon päätöstä jäädä juhlimaan maailmanmestaruutta sen sijaan, että hän olisi lähtenyt NHL Draft Combineen.

NHL Draft Combine on vuosittain järjestettävä tapahtuma, johon kutsutaan reippaat 100 kyseisenä vuotena varattavaa pelaajaa.

Tapahtumassa pelaajat käyvät muun muassa läpi useita erilaisia fysiikkatestejä ja käyvät heistä kiinnostuneiden seurojen haastateltavina.

Ykkös- tai kakkosvuorolla tänä kesänä NHL:ään varattavaa Kaapo Kakko ei kuitenkaan Draft Combinessa nähdä, sillä hän on päättänyt jäädä juhlimaan Leijonien upeaa maailmanmestaruutta joukkuekavereidensa kanssa.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Päätös ei sinällään ollut yllättävä, sillä Kakko paljasti jo heti MM-kisojen jälkeen pohtivansa kyseistä ratkaisua.

Kakon agenttina toimiva Mike Liut kertoo NHL.com:lle taalaliigassa pelaavien seurojen ymmärtäneen suomalaisnuorukaisen ratkaisun ja mitä todennäköisimmin Kakko olisi nähty Combinessa, mikäli näin ei olisi.

– Kaapo ei jätä Draft Combinea väliin, vaan olosuhteet, kuten myöhäiset MM-kisat ja mestaruusjuhlat estävät häntä osallistumasta, Liut avasi asiaa.

– On tärkeää ymmärtää, että maailmanmestaruus on kuin Stanley Cup Pohjois-Amerikan ulkopuolisille maille. Juhlat tulevat viemään valtaosan kuluvasta viikosta ja Kaapon tulee ehdottomasti olla mukana nauttimassa jokaisesta hetkestä. Ne NHL-seurat, joille puhuin, tukevat täysin hänen päätöstään olla joukkueensa kanssa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa