New Jersey Devilsin alkukausi ei ole ollut odotusten vastainen. Taylor Hallin sopimustilanne mietityttää.

New Jersey Devilsin alavireisyys jatkuu – Taylor Hallin sopimustilanne epävarma

NHL-joukkue New Jersey Devilsin alkukausi ei ole ollut odotusten vastainen. Supertähti Taylor Hallin sopimustilanne mietityttää.

New Jerseyssä lähdettiin kauteen isoin odotuksin. Harjoitusottelut sujuivat voitokkaasti. Seitsemästä ottelusta Devils kampesi viisi voittoa.

Kesällä joukkue vahvistui tähtipuolustaja P.K. Subbanilla, samalla haaviin tarttui Vegas Golden Knightsin taitava venäläinen Nikita Gusev. Varaustilaisuudessa seura sai valita ensimmäisenä ja organisaatio poimi huippulupaavan Jach Hughesin. Odotukset jatkoivat kasvuaan.

Huono alkukausi näyttelee iso roolia koko runkosarjamenestystä ajatellen. Devils on pelannut 10 ottelua ja kerännyt näistä ainoastaan kaksi voittoa. Hyökkäyssuuntaan saadut vahvistukset eivät ole täyttäneet odotuksia. Ylivoima takkuaa, eikä puolustuspäässäkään ole kehumista.

Devilsin isoin huolenaihe on heidän 27-vuotias supertähtensä Taylor Hall. Sopimus loppuu tähän kauteen ja vuoden 2010 varaustilaisuuden ykkösvaraus janoaa mestaruutta.

Jos Devilsin kurssi ei käänny, on Hallin lähtö todennäköinen. Kanadalaisella on ollut erimieleisyyksiä fanien kanssa ja tuntuu, että New Jersey ei ole oikea paikka hänelle. Ottajia varmasti löytyy joka suunnasta, eli on erittäin mielenkiintoista seurata Devilsin ja Hallin tilannetta.

Tällä hetkellä 6 miljoonan dollarin sopimuksella pelaava Hall hakee varmasti palkankorotusta seuraavan sopimukseen. Devilsin palkkakatossa on tilaa Hallille, mutta nähtäväksi jää kumpi motivoi häntä enemmän, raha vai menestys.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa