New York Rangers haluaa Jack Eichelin, joskin toistaiseksi tilanne vaikuttaa siltä, että yhdysvaltalaispeluri olisi jäämässä Buffalo Sabresiin.

No huhhuh! Nyt New York Rangers haluaa Jack Eichelin

Kesällä 2019 Artemi Panarinin napannut, Kaapo Kakon samana kesänä varannut ja NHL Draft Lotteryn kesäkuussa voittanut New York Rangers haluaa Jack Eichelin.

New York Rangersin pitäisi olla uudelleenrakennusprojektinsa alkutaipaleella, mutta näin ei ole.

Manhattanilla ollaan kasaamassa kertakaikkisen hurjaa joukkuetta todellista pikavauhtia ja siihen on vaadittu melkoisesti myös onnea. Kesällä 2019 joukkue pääsi varaamaan toisella varausvuorolla Kaapo Kakon, vaikka sen asema Draft Lotteryssa oli kuudes, ja päättyneenä kesänä suoritetussa arvonnassa se voitti ensimmäisen varausvuoron – siitäkin huolimatta, että joukkue nähtiin myös Play In -sarjassa eli niin sanotusti pudotuspeleissä.

Pelkästä sattumasta ja onnesta Rangersin nykymiehistön rakennuksessa ei ole kuitenkaan ollut kyse, vaan samaan aikaan sekä New York kaupunkina että Rangers seurana on houkutteleva vaihtoehto pelaajille. Tästä nimenomaisesta syystä seura sai naarattua vuosi sitten kesällä vapailta pelaajamarkkinoilta Artemi Panarinin ja nyt se jahtaa raporttien mukaan tosissaan Buffalo Sabresin Jack Eichelia.

Sabresin korpivaellus on kestänyt jo vuosia, sillä joukkuetta ei ole nähty pudotuspeleissä sitten kevään 2011, vaikka seura on päässyt varaamaan Eichelin ja Rasmus Dahlinin kaltaisia superlupauksia. Useiden lähteiden mukaan Eichelin mitta Buffalossa olisi tulossa täyteen ja tästä syystä häntä on viety huhuissa muihin maisemiin.

Maanantaina TSN:n huippuarvostettu konkaritoimittaja Bob McKenzie kertoi, että Eichel olisi mahdollisesti jättänyt Sabresin johtoportaalle siirtopyynnön, ja vaikka yhdysvaltalaissentterin agentti kiiruhti kiistämään huhut, se ei urheilumaailmassa tarkoita lopulta yhtikäs mitään.

Useiden seurojen kerrotaan olleen kesän aikana yhteyksissä Sabresiin Eicheliin liittyen ja yksi näistä seuroista on ollut Rangers. Vaikka tällä hetkellä julkisesti vaikuttaa siltä, ettei Sabres ole äärimmäisen halukas luopumaan Eichelista ja Eichel itse ei ole lähdössä muualle, kaikki on enemmän kuin mahdollista.

Ja mikäli siirto ei konkretisoituisikaan ennen tulevan NHL-kauden 2020-21 alkua, Sabresin taaperruksen jatkuminen saattaa muuttaa tilanteen todella nopeasti.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa