Onko Joe Thornton uusi Jaromir Jagr? Kokenut kanadalainen sanoi pystyvänsä pelaamaan vielä vaikka seuraavat viisi vuotta!

Onko Joe Thornton uusi Jaromir Jagr? “Minulla on vielä 5 vuotta tankissa”

Onko Joe Thornton uusi Jaromir Jagr? Muutaman viikon päästä 40 vuotta täyttävä kanadalaissentteri kokee pystyvänsä jatkamaan uraansa vielä pitkään.

Kun San Jose Sharksin kausi päättyi Läntisen konferenssin finaaleissa St. Louis Bluesia vastaan, joukkueen nestori Joe Thornton ilmoitti välittömästi haluavansa pohtia jatkoaan.

Tuota pohdinta-aikaa hän ei kuitenkaan tarvinnut kovinkaan pitkään, sillä hän ilmoitti jo nyt haluistaan jatkaa NHL-uraansa ainakin vielä vuoden verran.

– Minusta tuntuu, että minulla on vielä 5 vuotta tankissa jäljellä, Thornton oli sanonut toimittaja Pierre LeBrunille lähettämässään tekstiviestissä.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Toki Thornton ilmoitti samaan hengenvetoon menevänsä vain vuoden kerrallaan, mutta kuten päättynyt kausi osoitti, ei hänellä ole mitään ongelmia pysyä NHL:n vauhdissa mukana: kokenut kanadalainen teki runkosarjassa 73 otteluun tehot 16+35=51 ja pudotuspeleissä 19 otteluun pisteet 4+6=10 – pelaten keskiarvolta läpi kauden noin 15 minuuttia ottelua kohden.

Ja itse asiassa Thornton kertoi pelaavansa niin pitkään kuin hän pysyy terveenä ja nauttii pelaamisesta.

Siitä, missä Thorntonin ura jatkuu, ei ole kahta kysymystä: hän ilmoitti heti pudotuspelien päätyttyä Sharksin olevan hänelle ainoa vaihtoehto.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Philadelphia Flyers teki Kevin Hayesille jättimäisen 50 miljoonan dollarin sopimuksen!

Jaa