Philadelphia Flyersin Oskar Lindblom parantui syövästä: ruotsalainen kuuli ilouutisen eilen.

Upea uutinen! Philadelphia Flyersin Oskar Lindblom parantui syövästä

Philadelphia Flyersin Oskar Lindblom parantui syövästä: hän sairastui viime kauden alkupuolella Ewingin sarkoomaan eli luusyöpään.

Ruotsalaishyökkääjä Oskar Lindblom pelasi vuosi sitten syksyllä toistaiseksi pelaajauransa parasta jääkiekkoa. Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän sai viime joulukuussa kuulla sairastuneensa Ewingin sarkoomaan eli luusyöpään.

Lindblom jäi luonnollisesti välittömästi pois pennsylvanialaisseuran vahvuudesta ja aloitti välittömästi syöpähoidot.

24-vuotias Lindblom kävi viimeisessä syöpähoidossaan tämän vuoden heinäkuussa. Heinäkuun 23. päivänä tuli tieto, että hän on allekirjoittanut jatkosopimuksen Flyersin kanssa, vajaata kuukautta myöhemmin hän matkasi Torontoon, jossa Flyers pelasi Playoff-kuplassa, ja lopulta hänet nähtiin myös kaukalossa, kun hän pelasi kaksi pudotuspeliottelua New York Islandersia vastaan.

Vaikka Lindblom kykeni palaamaan kaukaloon, ovat viime ajat olleet hänelle todella jännittäviä. Hän on käynyt kahdesti kuvattavana ja tämän jälkimmäisen kuvauksen jälkeen hänen todettiin olevan täysin vapaa syövästä eli toisin sanoen Lindblom on nyt virallisesti selättänyt luusyövän.

– Mikä vuosi… 369 päivää sitten saimme kuulla, että Oskarilla on syöpä ja tänään saimme kuulla, että hänelle tehdyssä toisessa tutkimuksessa hänen kroppansa oli puhdas (syövästä), Lindblomin tyttöystävä Alma Lindqvist iloitsi Instagramissa.

Lindblom odottaa satavarmasti uuden NHL-kauden alkua. Aikatauluista tulevan kauden suhteen ei ole vielä toistaiseksi virallista tietoa, mutta näillä näkymin pelien on määrä käynnistyä tammikuun puolivälin tuntumassa, mikä tarkoittaisi sitä, että NHL-harjoitusleirit käynnistyvät heti vuodenvaihteen jälkeen.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa