Pittsburgh haluaa Jesse Puljujärven; Sidney Crosbyn tai Evgeni Malkinin rinnalle pääseminen saattaisi olla käänteentekevä asia Puljujärven uralla.

Pittsburgh haluaa Jesse Puljujärven – myös Edmontonin haluama vastine selvillä!

Pittsburgh haluaa Jesse Puljujärven, joka ilmoitti viime viikolla agenttinsa välityksellä, ettei Edmonton Oilers ole vaihtoehto ensi kauden suhteen.

Jesse Puljujärvi jätti Edmonton Oilersille siirtopyynnön viime viikolla, ilmoittamalla pelaavansa Euroopassa, mikäli Oilers ei kauppaa häntä toiseen NHL-seuraan (lue uutinen täältä).

Oilersin GM:ksi huhtikuussa nimetty Ken Holland ilmoitti välittömästi, ettei hän ole valmis kauppaamaan pelaajaa vain sen takia, että tämä kokee olonsa tyytymättömäksi seurassa; samassa yhteydessä Holland kertoi harkitsevansa Puljujärven kauppaamista, mutta vain, jos palautus miellyttää häntä (lue uutinen täältä).

Nyt ilmassa on huhuja, joiden mukaan Pittsburgh Penguins on kiinnostunut suomalaislaiturista ja mitä ilmeisimmin pennsylvanialaisseuran johtoporras on käynyt asiasta keskusteluja Hollandin kanssa.

Tiettävästi Oilers haluaa Puljujärvestä vastineena 27-vuotiaan Bryan Rustin.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Rust on pelannut toistaiseksi NHL:ssä viiden kauden aikana 253 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 51+63=114. Pudotuspeleissä yhdysvaltalaislaituri on tehnyt 62 otteluun tehot 16+5=21 ja hän on voittanut Stanley Cupin kahdesti.

Penguinsin GM:nä toimiva Jim Rutherford olisi halunnut tehdä joukkueen pelaajistossa isoja muutoksia, kauppaamalla joko Phil Kesselin tai Kris Letangin, mutta ikkuna näille kaupoille vaikuttaa olevan sulkeutunut.

Toistaiseksi Penguins on kaupannut ainoastaan Olli Määtän, joka pelaa ensi kaudella Chicago Blackhawksissa. Rutherford on myöntänyt haluavansa muuttaa seuran kulttuuria, etenkin pukukopin osalta, joten Rust-Puljujärvi-vaihtokauppa saattaisi olla mahdollinen.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa