Matt Duchenelle 56 miljoonan dollarin sopimus Nashvilleen!

SOPIMUS: Matt Duchenelle 56 miljoonan dollarin sopimus Nashvilleen!

Matt Duchenelle 56 miljoonan dollarin sopimus Nashvilleen: tennesseeläisseura oli koko ajan muiden seurojen edellä kilpajuoksussa.

Matt Duchene rakastaa Nashvilleä ja hänellä on ollut jo pidempään myös talo kaupungissa. Kun viime kausi päättyi, hän lähti tennesseeläiskaupunkiin juhlistamaan joukkuekaverinsa Riley Nashin 30-vuotissyntymäpäiviä.

Kytkökset Nashvilleen olivat siis todella vahvat ja Predators oli alusta alkaen jättisuosikki kiinnittämään halutun kanadalaissentterin riveihinsä.

Duchene kävi keskusteluja myös muiden seurojen kanssa, kuten Montreal Canadiensin, mutta lopulta Predators valikoitui odotetusti hänen uudeksi osoitteekseen.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

28-vuotias kanadalaissentteri allekirjoitti uuden seuransa kanssa maksimimittaisen seitsemän vuoden sopimuksen ja hänen vuosipalkkansa tulee olemaan 8 miljoonaa dollaria; sopimuksen yhteisarvo on siis 56 miljoonaa dollaria.

Duchene on pelannut NHL-urallaan 727 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä tehot 232+315=547. Pudotuspeleissä hän on tehnyt 18 otteluun pisteet 5+11=16.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa