St. Louis-fani voitti 100 000 dollaria, kun Blues kaatoi ratkaisevassa finaalissa Boston Bruinsin 4-1: hän laittoi vedon sisään, St. Louis Bluesin ollessa NHL:n sarjataulukossa viimeisenä.

VIDEO: St. Louis Blues -fani voitti 100 000 dollaria – löi vedon seuran ollessa viimeisenä!

St. Louis-fani voitti 100 000 dollaria: hän löi vedon seuran ollessa viimeisenä sarjataulukossa, laittaen likoon 400 dollaria Bluesin mestaruuden puolesta.

Yrittänyttä ei laiteta, kuuluu vanha suomalainen sanonta, ja mitä ilmeisimmin St. Louis Bluesin fani Scott Berry on kuullut niin ikään tämän lausahduksen.

Hän nimittäin päätti laittaa niin sanotun voittajavedon vireille Bluesin puolesta siinä vaiheessa, kun joukkue oli NHL:n sarjataulukossa viimeisenä sijalla. Bluesin mestaruudelle sai kertoimen 250 ja se tuotti 400 dollarin panoksella hänelle 100 000 dollarin jättipotin.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

– Onhan tämä nyt koomista, sillä en olisi ikinä uskonut siinä vaiheessa katsovani peliä, jonka jälkeen lähden jatkamaan matkaa joko 100 000 dollaria rikkaampana tai häntä koipien välissä, Berry totesi The Action Networkin mukaan ennen ratkaisevaa seitsemättä Stanley Cup -finaalia.

Kun Blues kaatoi Boston Bruinsin ratkaisevassa seitsemännessä pelissä 4-1, sai Berry tuplaten aihetta riemuun: hänen unelmansa Bluesin Stanley Cup -voitosta kävi toteen ja 100 000 dollaria rikkaampana.

– Löin vetoa sydämelläni, aivojen sijaan, ja sehän kelpaa! Rehellisyyden nimissä, olen juuri nyt sanaton. Aion juhlia tänään! Olen niin ylpeä tämän joukkueen saavutuksesta, hän totesi mestaruuden ratkettua

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kommentti: St. Louis Blues ja yksi kaikkien aikojen urheilutarinoista!

Jaa