New Jersey Devilsin Taylor Hallin treidi lähellä? Edessä lienee paluu Edmonton Oilersiin.

Taylor Hallin treidi todella lähellä – haluaa palata “kotiin”!

Taylor Hallin treidi todella lähellä: New Jersey Devilsin kanadalaistähti ei halua jatkaa enää pirupaidoissa, vaan halajaa takaisin kotiin.

Kesällä 2016 yhdessä kaikkien aikojen puhuttavimmista treideistä New Jersey Devilsiin kaupatun Taylor Hallin aika newarkilaisseurassa on jäämässä ainoastaan vajaan neljän kauden mittaiseksi.

Jo kesän aikana ilmassa alkoi olla merkkejä siitä, ettei Hall ole kovinkaan halukas allekirjoittamaan Devilsin kanssa jatkosopimusta, ja syksyn mittaan nuo merkit ovat vain vahvistuneet.

Hall tapasi agentteineen Devilsin GM:nä toimivan Ray Sheron viime viikolla ja useiden pohjoisamerikkalaislähteiden mukaan ilmoitti, ettei hän ole valmis tekemään seuran kanssa jatkosopimusta ainakaan kesken kauden. Tämä ajoi Sheron tukalaan tilanteeseen, sillä Hallin sopimus on katkolla tulevana kesänä ja hänestä on tulossa rajoittamaton vapaa agentti.

Mikäli Devils haluaisi väkisin yrittää pitää Hallin, olisi sen pelattava melkoista uhkapeliä ja toivoa, että 28-vuotias valitsisi kaikista mahdollisista kesällä tulevista tarjouksista juuri Sheron tekemän.

Hall on ollut viime aikoina varsin kriittinen myös Devils-fanien suuntaan, jotka ovat ajoittain buuanneet joukkueen esityksille, ja esimerkiksi erään maalinsa jälkeen Hall päätti laittaa kätensä korvansa taakse, selkeästi kuittaillen Devils-faneille buuauksista.

Alkaa siis olla melkoisen selvää, että NHL-kauden 2017-18 arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Hall jättää Devilsin ja nyt on kyse puhtaasti siitä, mikä tulee olemaan hänen osoite. Tällä tietoa pelaajan oma ykkösvaihtoehto on paluu Edmonton Oilersin paitaan.

– On paljon todennäköisempää, että hänet treidataan kuin ei treidattaisi. Oikeastaan se suurempi kysymys on se, miten pitkälle Ray Shero on valmis viemään tämän, mutta odotan, että hänet tullaan kauppaamaan, Sportsnetin Elliotte Friedman kertoo.

Toimittaja Joshua Marshallin mukaan Hall olisi ilmoittanut agentilleen pari päivää sitten haluavansa siirron.

– Entisen Oilersin pelaajan/johtoportaan jäsenen mukaan Taylor Hall on informoinut pari päivää sitten agenttilleen, Darren Ferrisille, haluavansa tulla treidatuksi ja sanonut ykkösvaihtoehdokseen Edmonton Oilersin. Mielenkiintoista nähdä, miten tämä kehittyy.

Devils teki viime kesänä kovia satsauksia, kun se hankki muun muassa PK Subbanin Nashville Predatorsista, vapailta pelaajamarkkinoilta Wayne Simmondsin ja varasi 1. varausvuorolla Jack Hughesin, mutta tulokset eivät ole olleet sen mukaisia; joukkue on Itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä ja matkaa pudotuspelipaikkaan on jo seitsemän pistettä, vaikka kautta on takana vasta 18 ottelua.

Hall, jonka viime kauden sotkivat loukkaantumiset, on pelannut kuluvalla kaudella kaikki joukkueensa 18 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 2+13=15.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa