Teemu Selänne ei ymmärrä NHL:n kurinpitopäällikkö George Parrosin päätöstä ottaa Zack Kassian kurinpidolliseen kuulemiseen Matthew Tkachuk -tapauksen myötä.

Teemu Selänne ei ymmärrä NHL:n kurinpitoa – kyseenalaisti ex-joukkuekaverinsa päätöksen!

Teemu Selänne ei ymmärrä NHL:n kurinpitoelimen ratkaisua ottaa Zack Kassian kuultavaksi Matthew Tkachukiin liittyvien tapahtumien suhteen.

Battle of Alberta eli Calgary Flamesin ja Edmonton Oilersin välinen kiivas paikallistaisto nousi viikonloppuna melkoiseksi puheenaiheeksi.

Flamesin Matthew Tkachuk, joka tunnetaan kyseenalaisista tempuistaan kaukalossa, taklasi Oilersin kovanaama Zack Kassiania kahdesti todella vaarallisella tavalla ja sen seurauksena Kassian menetti malttinsa. Kun tuomarit eivät tuominneet Tkachukin taklauksista ainoatakaan jäähyä, päätti hän ottaa ohjat omiin käsiinsä ja riepotteli kiistakumppaniaan pitkin poikin jäätä.

Tkachuk ei selvästikään halunnut tapella tilanteessa, joten Kassianin päätös käydä täysin yksipuolinen tappelu on aiheuttanut keskustelua – kuten myös ensimmäisenä mainitun taklaukset.

NHL:n kurinpito, joka päätti muun muassa olla tuomitsematta Joonas Donskoin aivotärähdyksen aiheuttaneelle Ryan Lindgrenille minkäänlaista pelikieltoa tälle järjestetyn kuulemisen jälkeen, teki jälleen yhden kyseenalaisen ratkaisun lisää: se pohtii pelikiellon antamista itseään puolustaneelle Kassianille.

Viime kauden taukoa jääkiekosta pitänyt ja kuluvaksi kaudeksi Sveitsin liigaan päätynyt Scottie Upshall, joka haki syksyn harjoitusleirillä itselleen pelipaikkaa Dallas Starsista, ei pysty ymmärtämään NHL:n kurinpidon ratkaisua.

– On päivänselvää, ettei Matthew Tkachukilla ollut MINKÄÄNLAISTA AJATUSTA pelata kiekkoa. Ja niille, jotka ette ole pelanneet jääkiekkoa missään muussa muodossa kuin Xboxilla: sinun on tiedostettava, että kiekko on pelattavissa jossain vaiheessa, Upshall kirjoitti Twitter-tilillään.

Myös suomalaislegenda Teemu Selänne kyseenalaisti kurinpidon eli toisin sanoen kurinpidon päällikkönä toimivan ex-joukkuekaverinsa George Parrosin päätöksen ottaa Kassian kuultavaksi, kun hän vastasi Upshallin twiittiin.

– Ja Kassian joutuu nyt NHL:n kuultavaksi suojeltuaan itseään näiltä kahdelta isolta taklaukselta… Tämä ei nyt mennyt oikein, George Parros, suomalainen twiittasi ja tägäsi ex-joukkuekaverinsa twiittiin.

Tässä vielä Upshallin ja Selänteen välinen keskustelu sekä video, johon Upshall twiitillään viittasi:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa