Toronton Boston-kirous jo 50 vuotta, kun Tuukka Raskin Bruins passitti kanadalaisseuran kesälomille voitettuaan seiskapelin lukemin 5-1.

Toronton Boston-kirous jo 50 vuotta – eikä todellakaan ainoa Maple Leafsin kirous!

Toronton Boston-kirous jo 50 vuotta, kun Tuukka Raskin Bruins passitti kanadalaisseuran kesälomille voitettuaan seiskapelin lukemin 5-1.

Boston Bruins vei NHL:n pudotuspelejen ensimmäisen ottelusarjan lukemin 4-3. Bruins kohtaa seuraavalla kierroksella Tampa Bay Lightningin kaataneen Columbus Blue Jacketsin.

Toronto Maple Leafs on kirottu, jos katsoo kanadalaisseuran historiaa pudotuspeleissä.

Stanley Cup -kirous

Viimeksi Maple Leafs on juhlinut Stanley Cup -voittoa vuonna 1967. Sen aikainen Leafs-puolustaja Larry Hillman vaati palkankorotusta 20 000 dollariin, mutta seura ei myöntynyt kuin 19 500 dollariin. Hillman meni lakkoon 24 päiväksi, jonka jälkeen hyväksyi tarjouksen.

Myöhemmin kauden edetessä Hillman siirtyi laajentumisdraftissa Minnesota North Starsiin. Siirron aikana hän vannoi, että Toronto ei tule voittamaan mestaruutta ennen kuin lakkoajan 24 päivältä olevat rahat, jotka hän joutui seuralle maksamaan, maksetaan korkojen kanssa takaisin.

Seuran puheenjohtaja Brendan Shanahan kirjoitti Larry Hillmanille shekin vuonna 2017 ja päätti 50 vuotta kestäneen kirouksen, mutta kirous ei näytä vielä olevan poissa.

Bruins-kirous

Seuraavana kirouksena tulee Boston Bruins. Edellinen kerta, kun Maple Leafs on pystynyt pudotuspeli-sarjassa kukistamaan Bruinsin, joudutaan menemään 60 vuotta taaksepäin. Toronton Boston-kirous jo 50 vuotta. Vuonna 1969 Maple Leafsin Boston-kirous on alkanut, kun sinä vuonna Bruins nappasi ottelusarjasta suvereenin 4-0 voiton, eikä Leafs ole pystynyt tuon jälkeen voittamaan ainuttakaan ottelusarjaa Bruinsista.

Räppäri Drake -kirous

Grammy-palkinnon voittanut maailmankuulu räppäri Drake oli katsomassa seiskapeliä ja tästäkin löytyy kirous, josta todellakin löytyy tilastoja.

Iso urheilufani Aubrey “Drake” Graham oli kannustamassa nelospelissä Maple Leafsia voittoon, mutta kanadalaisseura taipui Bruinsille lukemin 6-4.

Maailmankuulu räppäri on vieraillut myös jalkapallokentillä katsoen huippufutista huonoin seurauksin. Arsenal, Manchester City, Juventus, Borussia Dortmund, ja Manchester United voivat todistaa ilmiömäisen faktan: joukkueet ovat hävinneet aina, kun joukkueiden pelaajat ovat poseeranneet kuvissa Draken kanssa.

Tänään tuo hurja kirous sai jatkoa, kun Drake nähtiin katsomossa hurraamassa Leafsia voittoon, mutta kuinkas sitten kävikään?

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa