Colorado Avalanche hankki Andre Burakovskyn Washington Capitalsista!

TREIDI: Colorado Avalanche hankki Andre Burakovskyn Washingtonista!

Colorado Avalanche hankki Andre Burakovskyn Washington Capitalsista, lähettäen toiseen suuntaan yhden pelaajan ja kaksi varausvuoroa.

Erinomaisesta palkkakattotilanteesta nauttiva Colorado Avalanche hankki Washington Capitalsista Stanley Cup -voittaja Andre Burakovskyn, jonka sopimus on katkolla tänä kesänä.

Burakovskysta ei ole kuitenkaan tulossa vapaata agenttia, vaan hän on rajoitettu vapaa agentti ja Capitals ehti tehdä 24-vuotiaalle laiturille jo qualifying offerin, mikä tarkoittaa sitä, ettei Avalanche ole vaarassa menettää häntä heinäkuun 1. päivänä käynnistyvien vapaiden pelaajamarkkinoiden kautta.

Capitalsin tekemä qualifying offer oli 3,25 miljoonaa dollaria, joten saattaa olla, että Burakovsky tarttuu tähän, eikä hänen tarvitse käydä sen kummempia neuvotteluja uuden seuransa kanssa.

MEILLÄ MYÖS PIKKUPRINTTI KESTÄÄ PÄIVÄNVALON!

KOSKA SUOMALAINEN KYLLÄ HAISTAA PASKAPUHEEN!

Burakovskyn kohdalla todellista läpimurtoa odotellaan edelleen: hän teki toisella NHL-kaudellaan (2015-16) 79 runkosarjaotteluun tehot 17+21=38 ja sitä seuranneella kaudella 64 otteluun tehot 12+23=35, mutta sen jälkeen hän on tehnyt kahden viime kauden aikana yhteensä vain 50 tehopistettä.

Avalanche maksoi Burakovskysta oman 2. kierroksen varausvuoron ensi kesälle, Arizona Coyotesin 3. kierroksen vuoron niin ikään ensi kesälle sekä 25-vuotiaan Scott Kosmachukin, jolla on vyöllään toistaiseksi kahdeksan NHL-ottelua ja jonka sopimus on katkolla.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa