Sami Vatanen kaupattu Carolina Hurricanesiin: suomalaispuolustaja on parhaillaan loukkaantuneena, mutta paluu kaukaloon on lähellä.

TREIDI: Sami Vatanen kaupattu Carolina Hurricanesiin!

Sami Vatanen kaupattu Carolina Hurricanesiin: New Jersey Devilsissä viime kaudet pelanneen suomalaisen siirto uuteen osoitteeseen oli pitkään ilmassa.

Nathan Pescen ja Dougie Hamiltonin loukkaantumiset pakottivat Carolina Hurricanesin puolustajakaupoille ja niinpä seura päätyi hankkimaan Sami Vatasen New Jersey Devilsistä.

Vatanen istuu erinomaisesti Hurricanesin alakertaan, sillä joukkue on erittäin luisteluvoimainen, pelaa nopeaa jääkiekkoa ja Vataselle tällainen pelitapa istuu erinomaisesti.

[vihjeet)

Vatanen on juuri nyt loukkaantuneena, mutta hänen uskotaan palaavan alavartalovammansa jäljiltä kaukaloon aivan lähiaikoina, joten Hurricanes saa uuden puolustajansa hyvin nopeasti mukaan tiukkaan taisteluun pudotuspelipaikoista.

Kesken kauden 2017-18 Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin kaupattu Vatanen on pelannut kuluvalla kaudella pirupaidassa 47 ottelua ja tehnyt niissä varsin mukavat tehot 5+18=23.

Kaupassa toiseen suuntaan siirtyvät suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen, joka on pelannut vahvan kauden Carolina Hurricanesissa, sekä 2. kierroksen varausvuoro.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa