Tyler Seguinin loukkaantumislista sairasta luettavaa: edessä saattaa olla useampi kuin yksi leikkaus.

Tyler Seguinin loukkaantumislista sairasta luettavaa – montako leikkausta edessä?

Pudotuspelien päätyttyä julkisuuteen kantautuu aina tieto pelaajien terveystilanteista ja Dallas Starsin Tyler Seguinin loukkaantumislista on sairasta luettavaa.

Dallas Starsin tähtihyökkääjä Tyler Seguin sai pudotuspelien ja Stanley Cup -finaalisarjan aikana paljon kritiikkiä osakseen.

Seguin iski sekä kaikki Round Robin- että pudotuspeliottelut mukaan lukien 26 ottelussa vain kaksi maalia ja antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä; mukaan mahtui peräti 15 ottelun mittainen maaliton putki ja kuudessa Stanley Cup -finaaliottelussa hän pääsi tehopisteille vain kahdessa, joskin niissä hän syötti yhteensä viisi maalia.

Pelaajia ja urheilijoita on aina äärimmäisen helppo kritisoida – etenkin, kun palkkakuitit huitelevat pilvissä – mutta samaan aikaan kenestäkään meillä ei ole tietoa, millainen esimerkiksi heidän terveystilanteensa on.

[vihjeet]

Seguin on edellä mainittuun liittyen oiva esimerkki siitä, miksi kritiikkiä antaessaan jokaisen tulisi kenties miettiä kerran, jos toisenkin, onko sen antaminen järkevää, jos kaikki taustat eivät ole tiedossa. Alapuolella on Seguinin loukkaantumislista:

  • Rannevamma
  • Lonkkavamma
  • Nivusvamma
  • Polvivamma

Tällä hetkellä Seguinin vammoja arvioidaan ja tutkitaan tarkemmin, minkä myötä selviää, mikä tai mitkä niistä vaativat leikkaushoitoa; jokainen pystynee päättelemään, ettei tässä puhuta mistään pikkuvammoista, kun leikkaushoito on ainakin osan kohdalla jopa todennäköinen vaihtoehto.

On totta, ettei pudotuspeleissä pelaa käytännössä ottaen koskaan täysin terveitä pelaajia, mutta tällainen lista on suorastaan sairasta luettavaa – etenkin, kun ottaa huomioon, että ennen pudotuspelien käynnistymistä NHL oli tauolla peräti viiden kuukauden ajan.

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Liity keskustelemaan vedonlyönnistä:

Urheiluvedot FB-ryhmä
Telegram
Discord