Aleksander Barkovilta huikea letkautus NHL-palkintogaalassa: kuittaili Floridan suuntaan ja mainitsi suomalaiset.

VIDEO: Barkovilta huikea letkautus NHL-palkintogaalassa – “Enemmän suomalaisia kuin floridalaisia”

Aleksander Barkovilta huikea letkautus NHL-palkintogaalassa: herrasmiespelaajaksi valittu suomalaissentteri piikitteli floridalaisia.

Florida Panthersin Aleksander Barkov voitti historian toisena suomalaispelaajana NHL:n herrasmiespelaajalle ojennettavan Lady Byng Memorial Trophyn; aiemmin saman palkinnon on pokannut suomalaisista nimiinsä Jari Kurri, kaudella 1984-85.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Katso kaikki palkintogaalan tulokset täältä!

Pokattuaan palkintonsa Barkov piti puheen, kuten asiaan kuuluu, ja hän oli selkeästi humoristisella tuulella. Hän nimittäin kuittaili floridalaisten suuntaan ja mainitsi samassa lauseessa suomalaiset.

– Meillä on täällä enemmän faneja Suomesta kuin Floridasta, Barkov totesi kuultuaan yleisöstä suomalaiskommentin ja sai koko yleisön villiintymään.

– Kiitos todella paljon ja haluan onnitella sekä Ryania (O’Reilly) ja Seania (Monahan). Haluan kiittää myös Florida Panthersin organisaatiota, omistajia ja kaikkia, jotka ovat uskoneet minuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiitokset myös joukkuekavereilleni ja perheelleni.

Voisi kuvitella, etteivät Panthers-fanit olleet välttämättä hirveän innoissaan suurimman tähtensä kommentista, sillä humoristisen kommentin sisältä löytyi myös totuuden siemen ja pieni kuitti Panthersin kotikaupungin suuntaan.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa