Artemi Panarin ja Sergei Bobrovsky esittelivät tanssitaitojaan.

VIDEO: Artemi Panarin ja Sergei Bobrovsky esittelivät tanssitaitojaan Italiassa

Artemi Panarin ja Sergei Bobrovsky viettivät lomaansa luksusveneellä Caprissa, Italiassa – juhliminen laittoi NHL-tähtien tanssijalat vipattamaan.

Ensi kaudella Florida Panthersin maalivahtiva häärivä Sergei Bobrovsky ja New York Rangersiin jättisopimuksen tehnyt Artemi Panarin viettivät yhdessä kaksi vuotta Columbus Blue Jacketsissä.

Bobrovsky siirtyi Blue Jacketsiin kaudelle 2012-2013, kun taas Panarin astui joukkueen vahvuuteen kaudelle 2017-2018.

HUIPPUTARJOUS LEGOLAS.BET KASINOLLE!

Saat 150% bonuksen jopa 300€ asti + 150 ilmaiskierrosta BerryBurstiin!

Miehet eivät ole enää ensi kaudella joukkuekavereita vaan tulevat kohtamaan toisensa vastustajina, mutta ystävyyttä se ei katkaise.

Panarin julkaisi muutaman videon omalla Instagram-tilillään, joissa NHL-tähdet nauttivat yhteisestä ajastaan Italiassa ja esittelivät mahtavimpia tanssiliikkeitään.

27-vuotias venäläislaituri teki 1. heinäkuuta Rangersin kanssa seitsemän vuoden sopimuksen, joka takaa hänelle 11,6 miljoonaa dollaria kaudessa.

Kaksinkertainen Vezina-voittaja julkaisi myös omalle Instagram-tililleen videon. Videolla maalivahti esittelee notkeuttaan seisomalla yhdellä jalalla, toinen jalka katossa.

View this post on Instagram

Новый чалендж!?new challenge!?😂😂

A post shared by Sergei Bobrovsky (@sergeibobrovsky) on

Myös venäläismaalivahti Bobrovsky kirjoitti uuden seuransa kanssa 1. heinäkuuta sopimuksen, joka on Panarinin tapaan seitsemän vuoden mittainen.

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa