Artturi Lehkonen ryöväämässä Top 6-roolin Max Domin ja Brendan Gallagherin rinnalta ja kiilaamassa Jonathan Drouinin edelle.

VIDEO: Artturi Lehkonen ryöväämässä Top 6 -roolin – kiilaamassa Jonathan Drouinin edelle!

Artturi Lehkonen ryöväämässä Top 6-roolin: Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjä oli huippuiskussa ottelussa Florida Panthersia vastaan.

Montreal Canadiensia edustavan Artturi Lehkosen kolme ensimmäistä kautta NHL:ssä ovat olleet melkoista vuoristorataa. Suomalaislaituri on seilannut käytännössä ottaen Canadiensin kaikkien neljän kentällisen väliä. Välillä hän on iskenyt tehopisteitä hyvään tahtiin, välillä on tullut pitkiä kuivia kausia.

Kesällä kaksivuotisen ja yhteisarvoltaan 4,8 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Canadiensin kanssa allekirjoittanut Lehkonen on kuitenkin aloittanut harjoituskautensa todella vahvasti.

Lehkonen pelasi Canadiensin harjoituskauden avausottelussa New Jersey Devilsiä vastaan ja iski ottelun avausmaalin. Viime yön harjoitusottelussa, Florida Panthersia vastaan, Lehkonen istutettiin Max Domin ja Brendan Gallagherin rinnalle. Lopputuloksena oli kuusi laukausta kohti maalia, kaksi syöttöpistettä ja ylipäätään kaikin puolin erinomainen esitys.

Kolmikon kemiat toimivat loistavasti ja juuri nyt näyttäisi siltä, että erittäin työteliäänä ja periksiantamattomana pelaajana tunnettu Lehkonen on ryöväämässä Jonathan Drouinin paikan Domin ja Gallagherin kentällisestä. Tämä puolestaan tarkoittaisi Top 6 -roolia.

Itse ottelun Canadiens vei nimiinsä numeroin 5-4, voittolaukauskilpailun päätteeksi, ja näin ollen kanadalaisseura on voittanut kaikki kolme pelaamaansa harjoitusottelua.

Voittolaukauskilpailussa nähtiin huikea suoritus, kun tulokaspelaaja Nick Suzuki, joka on Vegas Golden Knightsin 1. kierroksen varaus (#13) vuodelta 2017, käytännössä ottaen vippasi kiekon maaliin.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa