Tuukka Raskille aivotärähdys: oliko kyseessä tahallinen vahingoittaminen?

VIDEO: Sikamainen temppu vai vahinko? Tuukka Raskille aivotärähdys

Tuukka Raskille aivotärähdys! Boston Bruinsin suomalaisvahti joutui jättää ottelun Columbusta vastaan kesken jo toisella peliminuutilla.

Boston Bruinsin vierasottelu Columbus Blue Jacketsia vastaan sai murheellisen alun välittömästi.

Ottelu oli ehtinyt vanhentua ainoastaan minuutin ja 12 sekuntia, kun Tuukka Rask joutui jättää ottelun kesken. Raskin loukkaantuminen tapahtui, kun kotijoukkueen ruotsalaispeluri Emil Bemström luisteli suomalaisvahdin ohi ja osui samalla kyynärpäällä Raskia päähän.

Rask ei kyennyt palaamaan takaisin kaukaloon ja ottelun jälkeen Bruins-päävalmentaja Bruce Cassidy paljasti todella ikäviä uutisia.

– Hän sai kyynärpäästä päähän. Hänellä on aivotärähdys tai näin ainakin minulle kerrottiin – kuka tietää, ehkä kyse ei ole niin pahasta loukkaantumisesta kuin luulemme tällä hetkellä. Me tiedämme huomenna enemmän… Ehkä hänellä on parempi olo, kun hän pääsee kotiin, Cassidy kertoi toimittajille.

Tilanteeseen liittyvä oleellinen ja täysin perusteltu kysymys kuuluu: oliko Bemströmin teko tahallinen vai puhdas vahinko?

Joku voisi sanoa, että Bemström luistelee liian läheltä Raskia ja sattuu osumaan suomalaista päähän – kiitos osittain myös Brandon Carlon “suosiollisen” avustuksen – mitä puoltaisi hänen eteenpäin suunnattu katse, mutta yhtälailla on perusteltua miettiä teon mahdollista tahallisuutta – ruotsalaisnuorukaisen käden liike, kun ei näytä täysin luonnolliselta.

Niin tai näin, Bemström selvisi tilanteesta ilman jäähyä ja Raskilla puolestaan lienee edessään pelitauko, mikäli Cassidyn saamat ensitiedot pitävät paikkansa.

Itse ottelu päättyi Blue Jacketsin 3-0-voittoon. Joukkueen maalilla Elvis Merzlikins torjui 34 laukausta. Bemströmille kirjattiin ottelussa maalisyöttö.

Tässä video tilanteesta:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa