Bobby Ryanin tunteikas hattutemppu: pelasi ensimmäisen kotiottelunsa päihdehoidon jälkeen ja iski ensimmäisen hattutemppunsa yli viiteen vuoteen.

VIDEO: Bobby Ryan iski tunteikkaan hattutempun – oli poissa alkoholiongelman vuoksi

Bobby Ryanin tunteikas hattutemppu näki päivänvalonsa viime yönä, kun Ottawa Senators kaatoi kotonaan Vancouver Canucksin.

29. joulukuuta, vuonna 2014.

Bobby Ryanin edellisestä hattutempusta NHL-kaukaloissa oli kulunut yli viisi vuotta. Viime yön NHL-kierroksella hän onnistui vastaavassa tempussa, kun Ottawa Senators yllätti kotonaan Vancouver Canucksin lukemin 5-2. Kyseessä oli kaiken kaikkiaan hänen NHL-uransa viides hattutemppu.

Vaikka tuo reippaan viiden vuoden takainen hattutemppu varmasti tuntui siihen aikaan maukkaalta, se ei ollut mitään verrattuna viime yön suoritukseen; kyseessä oli nimittäin Ryanin ensimmäinen kotiottelu sen jälkeen, kun hän marraskuussa totesi kärsivänsä alkoholiongelmasta ja hakeutui hoitoon.

Hattutemppu oli siis eittämättä tunteikas ja kenties yksi parhaista hetkistä Ryanin NHL-uran aikana.

Ryan pääsi päihdehoidosta muutamia viikkoja sitten, mutta hän otti oman aikansa ennen kuin palasi takaisin tositoimiin, ollakseen valmis siihen. Paluu tapahtui aiemmin tällä viikolla Nashville Predatorsia vastaan, mutta tämä oli Ryanin ensimmäinen kotiottelu marraskuun jälkeen.

Hän sai täysin ansaitusti raikuvat suosionosoitukset Senators-faneilta, toisin sanoen standing ovationin, ja liikuttui vaihtopenkillä; tai itse asiassa Ryan liikuttui jo siinä vaiheessa, kun joukkuekaverit tulivat onnittelemaan häntä jäällä kolmannen osuman jälkeen.

Ryan viimeisteli ottelussa joukkueensa 2-0-, 4-2 ja 5-2-maalit, joista viimeinen syntyi tyhjään maaliin. Lisäksi hän myös tappeli avauserän päätyttyä Chris Tanevin kanssa, joten Gordie Howe Hat Trick jäi vain yhdestä syöttöpisteestä kiinni.

Bobby Ryanin hattutemppu:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa