schedule 29 huhtikuun 2019 - 00:17
person Joonas Eriksson

Carolinalta upea taisteluvoitto, kun hurrikaani-paidat nappasi jo toisen perättäisen vierasvoiton New York Islandersista Barclays centerillä.

Carolina Hurricanes on aloittanut todella vahvasti NHL:n pudotuspelejen toisen kierroksen ottelusarjan. Hurricanes on nyt ryöstänyt molemmista New York Islandersin kotiotteluista voiton ja ottelusarja on nyt heille 2-0, siirryttäessä PNC Areenalle.

Sunnuntai-illan alkuilta -ottelussa Carolina oli Islandersin jaloissa, mutta silti joukkue pystyi kaivamaan tärkeän 2-1-voiton huikealla taistelutahdolla, mikä huokui pelaajista.

Ottelun avauserässä Islandersin Mathew Barzal sai onnenkantamoisen kautta kiekon ohi Petr Mrazekin, kun vieraspaidan Jaccob Slavin tyrkkäsi kiekon omaan maaliin yrittäessään estää Barzalin syötön.

Kamppailun toinen erä mentiin maaleitta, mutta kuudennella peliminuutilla Hurricanes-vahti Petr Mrazek joutui jättämään leikin kesken alaraajavamman vuoksi.

Päätöserää oli kerennyt kulua ainoastaan 17 sekuntia, kun 23-vuotias Hurricanes-hyökkääjä Warren Foegele täräytti näyttävällä rannelaukauksella kiekon ohi Islanders-vahti Robin Lehnerin ja tasoitti ottelun 1-1:een. Saku Mäenalainen toimi maalin toisena syöttäjänä.

Alle minuutti Foegelen maalista kesken kauden Carolinan riveihin siirtynyt Nino Niederreiter ohjasi Teuvo Teräväisen laukauksesta kiekon maaliin.

Ottelusarjan seuraavat kaksi ottelua pelataan Carolinan kotiareenalla.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!