Connor McDavidilta nähtiin huikea maali Toronto Maple Leafsia vastaan: kyseessä oli hänen ensimmäinen NHL-maalinsa kotikaupungissaan.

VIDEO: Connor McDavid teki huikean maalin – leikitteli Morgan Riellyn kustannuksella!

Connor McDavidilta nähtiin kertakaikkisen mieletön maali, jolla hän sai Morgan Riellyn kaltaisen tähtipuolustajan näyttämään kuin juniorilta.

Edmonton Oilersin Connor McDavid oli tehnyt NHL-urallaan ennen viime yön kierrosta 331 runkosarjaottelussa 151 maalia ja kurittanut melkoisen montaa seuraa.

Toronto Maple Leafs on kuitenkin jostain syystä ollut koko McDavidin aikakauden ajan haastava vastustaja Oilersille. Ennen viime yötä McDavid oli päässyt nauttimaan ainoastaan kertaalleen “kotikaupunkinsa” joukkueen päihittämisestä ja maalinteossa hän ei ollut onnistunut Torontossa kertaakaan.

Tähän saatiin kuitenkin muutos, kun Oilers kaatoi Maple Leafsin vieraskaukalossa lukemin 6-4 ja McDavid osui vihdoin Air Canada Centressä. Eikä hän pelkästään osunut, vaan hän iski kertakaikkisen huikean maalin, jossa hän suorastaan leikitteli tähtipuolustaja Morgan Riellyn kustannuksella.

Ottelussa kaiken kaikkiaan tehot 1+3 summannut McDavid oli ottelun jälkeen pahoillaan, kuten kanadalaisiin tapoihin kuuluu – hän, kun sai Riellyn näyttämään hieman huonolta.

– Morgan on hyvä ystäväni ja hän tuskin piti siitä aivan hirveästi, mutta yritin vain luoda tilanteen, McDavid totesi Sportsnetin haastattelussa.

Ehkä Rielly voi lohduttaa itseään sillä, että McDavid nöyryytti samaisessa tilanteessa myös maalivahti Michael Hutchinsonia ja on ylipäätään saanut melkoisen usean tähtipelaajan näyttämään kuin juniorilta.

McDavid on ollut kuluvalla kaudella erinomaisessa vireessä ja tehnyt 45 runkosarjaottelussa mielettömät tehot 24+45=69, johtaen koko NHL:n pistepörssiä.

Tässä vielä McDavidin uskomaton suoritus:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Urheiluvedot Exclusive: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa