schedule 26 lokakuun 2019 - 15:08
person Joonas Eriksson

Esa Lindell ajeli Thachukin lonkkataklauksella maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ottawa Senatorsin Brady Thachuk kävi kuumana suomalaiselle.

Dallas Stars johti Ottawa Senatorsia varhain tiistai aamuna kolmannessa erässä lukemin 2-0. Senatorsin hyökkääjä Thachuk kuljetti kiekon hyökkäysalueelle, mutta menon esti suomalaispuolustaja nimeltään Esa Lindell.

Stars-puolustuksen kulmakivi ajoi 20-vuotiaan Thachukin pehmoisen oloisesti lonkkatauklauksella, jonka seurauksena yhdysvaltalainen lensi näyttävän voltin kautta jäänpintaan. Tästä Thachuk kiehahti heti ja oli täysin valmis tappelemaan, mutta tuomarit tulivat väliin ja esti tilanteen.

Thachukille tuomittiin tilanteesta kahden minuutin jäähy poikittaisesta mailasta. Lindell ei saanut taklausesta jäähyä.

Starsin kausi on alkanut heikosti: 12 ottelun aikana Teksasilaisseura on yltänyt voittamaan varsinaisella peliajalla ainoastaan kolmesti. Häviöitä on sen sijaan seitsemän.