Nashville Predatorsin ruotsalaishyökkääjä Filip Forsberg iski huikean ilmaveivimaalin; kyseessä oli kuluvan NHL-kauden kolmas ilmaveiviosuma.

VIDEO: Vau! Filip Forsberg iski huikean ilmaveivimaalin!

Nashville Predatorsin Filip Forsberg iski huikean ilmaveivimaalin, mutta se jäi laihaksi lohduksi, kun Edmonton Oilers oli parempi numeroin 2-4.

NHL:ssä on nähty viime yönä Suomen aikaa pelatun kierroksen myötä peräti kolme ilmaveivimaalia.

Kahdesta ensimmäisestä vastasi Carolina Hurricanesin venäläisnuorukainen Andrei Svechnikov – voit katsoa ensimmäisen maalin täältä ja toisen täältä – ja nyt vuorossa oli hieman kokeneempaan kaartiin kuuluva Nashville Predatorsin Filip Forsberg.

Forsberg sai kiekon lapaansa Matt Duchenen aloitusvoiton jälkeen, lähti luistelemaan vauhdikkaasti maalin taakse ja nosti pelivälineen Mike Smithin vartioimaan maaliin.

Sinällään Forsbergin päätös lähteä hakemaan ilmaveivimaalia, tai lacrosse-maalia, kuten se Kanadassa sanotaan, ei ollut varsinainen yllätys, sillä hän on yrittänyt myös aiemmin kuluvan kauden aikana vastaavaa temppua ja ollut lähellä maalintekoa.

Forsbergin ja Predatorsin pettymykseksi tuo upea yksilösuoritus jäi kuitenkin vain laihaksi lohduksi, sillä pisteet jäivät Edmontoniin lukemin 4-2.

Oilersin tahtipuikkoja heiluttelivat totuttuun tapaan tehot 1+1 nakuttanut Leon Draisaitl sekä kaksi maalia alustanut Connor McDavid. Smith torjui joukkueensa maalilla 30 laukausta, kun taas vieraiden maalilla Pekka Rinteelle torjuntoja kertyi 28.

Päävalmentajaa kuluvalla kaudella vaihtanut Predators on tällä hetkellä kymmenennellä sijalla ja matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on jo viisi pistettä. Joukkue on kuitenkin pelannut 2-4 ottelua kaikkia edellä olevia seuroja vähemmän, Läntisessä konferenssissa toisena olevaa Dallas Starsia lukuun ottamatta. Oilers majailee lännessä puolestaan viidennellä sijalla.

Tässä vielä Filip Forsbergin ilmaveivimaali:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Vain Urheiluvetojen lukijoille: Talleta 25€ – saat 75€ pelirahaa!

Jaa