Philadelphia Flyers julkaisi kotihallissaan niin sanotun raivohuoneen, jossa fanit voivat käydä purkamassa pahaa oloaan.

VIDEO: Philadelphia Flyers julkaisi “raivohuoneen” faneille – kaiken näkemänsä saa rikkoa!

Philadelphia Flyers julkaisi uudistuneessa kotihallissaan niin sanotun raivohuoneen, johon fanit voivat mennä purkamaan pahaa oloaan.

NHL-seura Philadelphia Flyersin kotihalli on jo nyt kokenut, ja tulee myös tulevina vuosina kokemaan, isoja muutoksia.

Kaikkein näyttävin muutos on eittämättä uusi jumbotroni (katso video täältä), joka esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa NHL:n runkosarjaotteluiden merkeissä ensi yönä, kun Flyers isännöi New Jersey Devilsiä.

Flyersin edellisestä Stanley Cupista on kulunut jo 45 vuotta, joten fanien piina on ollut melkoisen pitkäkestoinen. Ylipäätään seura on selvinnyt edellisen kerran 2. pudotuspelikierrokselta eteenpäin keväällä 2010, jolloin se eteni Stanley Cup -finaaleihin saakka, häviten finaalisarjan Chicago Blackhawksille voitoin 2-4.

Kaikkein vaikeimpia ovat kuitenkin olleet viimeiset seitsemän kautta, joiden aikana Flyers on jäänyt neljästi tyystin pudotuspelien ulkopuolelle ja pudonnut kolmesti heti 1. pudotuspelikierroksella.

Flyers-fanit kantavatkin patoutunutta vihaa sisällään, mikä näkyy muun muassa buuauksena omalle joukkueelle, kun oranssipaitojen pelaaminen ei miellytä.

Ei siis ole mikään ihme, että juuri Flyers keksi kehittää kotihalliinsa niin sanotun raivohuoneen.

Fanit saavat varata huoneen käyttöönsä ennen ottelua, sen aikana tai pelin päättymisen jälkeen. Hintaa tälle lystille tulee 35 dollaria ja kahdelta hengeltä yhteishinta on 65 dollaria.

Flyersin suosittu maskotti Gritty päästettiin ensimmäisenä testaamaan huoneen kestävyyttä.

Philadelphia Flyersin raivohuone on toistaiseksi ainut laatuaan pohjoisamerikkalaisessa urheilussa ja paljon mahdollista, että myös koko maailmassa.

Kyllähän tällaisia pitäisi saada ehdottomasti myös Suomeen: se jääkiekko, kun menee joskus niin pahasti tunteisiin, että sitä olisi välillä hyvä päästä purkamaan ennen kotiinmenoa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa