Gabriel Vilardilla uskomaton alku NHL-uralle: ehti olla kaukalossa vain muutaman sekunnin ja maalasi ensimmäisellä laukauksellaan.

VIDEO: Gabriel Vilardilla uskomaton alku NHL:ssä, Barkovin 2 maalia laiha lohtu

Los Angeles Kingsin tulokashyökkääjä Gabriel Vilardilla uskomaton alku NHL:ssä: ehti olla vain muutaman sekunnin kaukalossa ennen ensimmäistä maaliaan.

Jos kaikkien aikojen nopein NHL-uran ensimmäinen maali mitattaisiin puhtaasti vaihdon pituudessa, saattaisi Los Angeles Kingsin Gabriel Vilardi olla tällä hetkellä NHL:n ennätysmies.

Los Angeles Kingsin 1. kierroksen varaus vuodelta 2017 (#11) sai nimittäin täydellisen alun NHL-uralleen. Hän sai uransa ensimmäisessä vaihdossa kiekon nopeasti itselleen, eteni hyökkäysalueelle ja ampui kohtalaisen kaukaa kiekon ohi pahasti laukauksen hörpänneen Florida Panthersin Sergei Bobrovskyn.

Vilardi ehti siis olla kaukalossa vain muutaman sekunnin, kun hän käytti NHL-uransa ensimmäisen laukauksen hyväkseen maalin muodossa. Lisäksi hän syötti ottelussa joukkueensa 4-3-johtomaalin toisen erän lopulla.

Kings voitti ottelun Panthersia vastaan lopulta numeroin 5-4.

Tappio oli todella karvas Panthersille, joka on mukana Itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Joukkue on tappionsa myötä kaksi pistettä viimeisiä pudotuspelipaikkoja hallussaan pitäviä New York Islandersia, Carolina Hurricanesia ja Toronto Maple Leafsia perässä. Lisäksi Panthers on pelannut kaksi ottelua Islandersia ja Hurricanesia enemmän.

Tällä hetkellä Panthersin osalta paras sauma edetä pudotuspeleihin on ottaa kolmas sija Atlantin divisioonassa, sillä nyt tuota sijaa hallussaan pitävällä Maple Leafsilla on yksi ottelu Panthersia enemmän pelattuna.

Panthersin tehopelaajat ottelussa Kingsiä vastaan olivat tehot 1+3 nakuttanut Jonathan Huberdeau sekä kaksi maalia iskenyt Aleksander Barkov. Barkov teki maalinsa aikavälillä 7:03-8:43, tasoittaen ensiksi ottelun ja vieden nopeasti perään vieraat johtoon.

Maaleillaan Barkov kasvatti kuluvan kauden maalisaldon 20:een. Suomalaiskippari on nyt tehnyt 58 otteluun tehot 20+40=60.

Vilardin maali:

Barkovin kauden 20. maali:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa