Taylor Hallilta huikea kuitti Stromen treenivideoon: hän keljuili NY Rangers -pelurille tämän harjoitusmetodista.

VIDEO: Taylor Hallilta huikea kuitti Stromen treenivideoon – “Tuoko riittää Panarinin rinnalla?”

Nykyisin Arizona Coyotesia edustavalta Taylor Hallilta lähti huikea kuitti New York Rangersissa pelaavan Ryan Stromen treenivideoon.

New York Rangersia edustava Artemi Panarin on eittämättä yksi maailman parhaista hyökkääjistä: onkin päivänselvää, että pelaajat, jotka pääsevät pelaamaan venäläistaiturin rinnalla, ovat melkoisen onnekkaassa asemassa.

Manhattanilaisseurassa keskushyökkääjä Ryan Strome on päässyt johdattamaan joukkueensa kakkosketjua, jossa hän on saanut rinnalleen Panarinin, ja tämä on toden totta näkynyt 26-vuotiaan kanadalaisen tilastoissa.

Stromen ura on ollut viime vuodet selkeässä laskussa, sillä hän on pudonnut 50 tehopisteen pelaajasta noin 30 tehopisteen pelaajaksi. Parhaillaan koronaviruspandemian vuoksi tauolla oleva kausi on kuitenkin muuttanut kaiken. Strome on pelannut toistaiseksi 70 ottelua ja rikkonut nyt jo piste-ennätyksensä, sillä kasassa ovat tehot 18+41=59.

Panarinin rinnalla pelaaminen on siis eittämättä maistunut Stromelle ja miksi ei olisi – onhan Panarin tällä hetkellä koko NHL:n pistepörssissä jaetulla kolmannella sijalla 95 tehopisteellään.

Tällä hetkellä pelaajat viettävät aikaa kotonaan, odotellen tietoa siitä, mikä on NHL-kauden 2019-2020 lopullinen kohtalo.

Strome postasi Twitteriin videon, jossa hän harjoittelee takapihan kaukalossa; toki kyseistä videonäytöstä ei voi kovinkaan tehokkaaksi harjoitteluksi kutsua, sillä hän läiskii seitsemän tennispalloa tyhjään maaliin noin metrin etäisyydeltä.

Rangers-peluri saikin suorituksestaan koomisen kuitin Taylor Hallilta, joka siirtyi kesken kauden New Jersey Devilsistä Arizona Coyotesiin, ja itse asiassa hän kehui tuossa kuitissaan Panarinia.

– Tuoko on kaikki se työ, joka riittää, kun pääset pelaamaan Panarinin rinnalla?

Tässä vielä Stromen video ja Hallin twiitti:

Marko Ollonqvist
Toronto

SEURAA KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA URHEILUUN TÄÄLTÄ:
UV seuraa: Näin koronavirus vaikuttaa urheiluun!

Jaa