Heiskanen ja Aho ilmiliekeissä NHL:n pudotuspeleissä!

VIDEO: Heiskanen ja Aho ilmiliekeissä, Dallas suli katastrofaalisesti!

Miro Heiskanen ja Sebastian Aho ilmiliekeissä; Dallas Stars suli katastrofaalisesti Round-robin-ottelussaan Vegas Golden Knightsia vastaan.

Carolina Hurricanes siirtyi voiton päähän paikasta pudotuspelien varsinaisella 1. kierroksella, kun se kaatoi toistamiseen New York Rangersin, tällä kertaa lukemin 4-1.

Sebastian Aho tehtaili ensimmäisessä Rangers-ottelussa tehot 1+1 ja nyt hän laittoi vielä paremmaksi, alustaen joukkueensa ensimmäisen, toisen ja neljännen maalin. Sami Vataselle edellinen Rangers-kohtaaminen oli hänen Hurricanes-debyyttinsä ja hän avasi tuossa ottelussa myös pistetilinsä syöttämällä yhden maalin. Tällä kertaa Vatanen syötti kaksi maalia, joten hän on nyt tehnyt kahdessa ensimmäisessä Hurricanes-ottelussaan tehot 0+3.

Dallas Stars näytti karkaavan omassa Round-robin-ottelussaan voittoon toisessa erässä, kun joukkue toimitti kiekon Vegas Golden Knightsin verkkoon kolmesti, Miro Heiskasen kerätessä keskimmäisen kaksikymppisen aikana tehot 0+3 ja Roope Hintzin 0+1. Stars kuitenkin suli pahemman kerran kolmannessa erässä, Golden Knights latoi kiekon neljästi teksasilaisjoukkueen maaliin ja vei ottelun nimiinsä lukemin 5-3.

Tampa Bay Lightning voitti puolestaan Washington Capitalsin voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2.

Ilman loukkaantuneita Patrik Lainetta ja Mark Scheifelea pelannut Winnipeg Jets ryhdistäytyi edellisestä ottelustaan ja tasoitti 3-2-voitollaan ottelusarjan Calgary Flamesia vastaan lukemiin 1-1 voittojen osalta. Pittsburgh Penguins tasoitti niin ikään ottelusarjansa Montreal Canadiensia vastaan 3-1-voitollaan. Edellisessä ottelussa maalannut Jesperi Kotkaniemi iski joukkueensa ainokaisen, Artturi Lehkosen toimiessa syöttäjänä.

Edmonton Oilers ja Chicago Blackhawks jatkoivat maalien mättämistä, aivan kuten ensimmäisessäkin kohtaamisessa. Tällä kertaa Oilers oli parempi lukemin 6-3, Connor McDavidin viimeistellessä hattutempun; Oilers-kipparin pistesaldo kahdesta ottelusta on 4+2. Torjuntavuoroon päässyt Mikko Koskinen pysäytti ottelussa 23 laukausta. Olli Määttä viimeisteli ottelussa yhden Blackhawksin maaleista.

Hurricanes-Rangers-ottelun parhaat palat:

Flames-Jets-ottelun parhaat palat:

Penguins-Canadiens-ottelun parhaat palat:

Oilers-Blackhawks-ottelun parhaat palat:

Lightning-Capitals-ottelun parhaat palat:

Golden Knights-Stars-ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist
Toronto

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa