schedule 23 elokuun 2020 - 06:41
person Joonas Eriksson

Roope Hintz maalasi rannelaukauksellaan, kun Dallas Stars kampesi Colorado Avalanchesta 5-3-voiton ottelusarjan ensimmäisessä ottelussa.

Dallas Stars yllätti Colorado Avalanchen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Kahdeksan maalin ottelussa kolme suomalaista pääsi tehopisteille, kun Avalanchen Mikko Rantanen toimi syöttäjänä 1-1 -tasoituksessa. Seuraavana suomalaisonnistumisena nähtiin Miro Heiskanen, joka toimi toisena syöttäjänä Dallasin 2-1 -maalissa. Illan isoimpana onnistujana kuitenkin nähtiin Starsin Roope Hintz, joka tälläsi kiekon ohi Colorado-vahdin kolmannen erän puolivälissä komealla rannelaukauksellaan.

Hintzin maali oli hänen tämän vuoden ensimmäinen pudotuspelien osuma. Nuorukainen on iskenyt tänä kesänä pudotuspeleissä tehot 1+4=5.

Roope Hintz maalasi rannelaukauksellaan:

Coloradon ikävät uutiset

Toisen erän alkupuolella Coloradon leiriin saapui ikäviä uutisia, kun joukkueen ykkösvahti Phillip Grubauer loukkaantui torjuessaan Denis Gurianovin laukausta. Saksalaisvahti lyyhistyi heti laukauksen jälkeen jäänpintaan ja näytti siltä, että kivut olivat kovat. Grubaurin tilalle pomppasi tsekkivahti Pavel Francouz, joka keräsi lopulta 17 torjuntaa.

Grubauer oli runkosarjassa sivussa 20 pelin ajan alavartalovamman vuoksi, mutta vielä ei tiedetä, onko kyseessä sama vamma.