Itkevä Brad Marchand oli murheen murtama Boston Bruinsin hävittyä ratkaisevan Stanley Cup -finaalin St. Louis Bluesille.

VIDEO: Itkevä Brad Marchand – Bruins-laituria ryöpytetään somessa!

Itkevä Brad Marchand! Boston Bruinsin kanadalaislaituri oli murheen murtama, kun St. Louis Blues vei Stanley Cupin voitoin 4-3.

Brad Marchand on erinomainen jääkiekkoilija, mistä kertoo muun muassa se, että hän paukutti päättyneen NHL-kauden 2018-19 runkosarjassa 79 otteluun tehot 36+64=100 ja pudotuspeleissä hän teki 24 ottelussa pisteet 9+14=23.

Samaan aikaan 31-vuotias Marchand on kenties koko NHL:n vihatuin pelaaja, ainakin fanien keskuudessa, sillä huimien pelitaitojensa ohella hän tekee – valitettavasti – paljon rottamaisia asioita kaukalossa.

888sport tarjoaa erinomaisen tervetuliaistarjouksen uusille asiakkailleen!

NAPPAA JOPA 100 € BONUSRAHAA VEDONLYÖNTIIN!

Ei olekaan mikään ihme, että viime yön kuvat itkevästä Marchandista ovat levinneet vyöryn lailla sosiaalisessa mediassa ja Bruins-hyökkääjä on kerännyt melkoisen määrän ilkuntaa; vaikuttaakin siltä, että ainoastaan Bruins-fanit tuntevat sympatiaa miestä kohtaan.

Tässä on kerättynä sosiaalisesta mediasta sitä ryöppyä, jonka Marchand on joutunut ottamaan vastaan kirvelevän tappion ohella:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
VIDEO: St. Louis Blues -fani voitti 100 000 dollaria – löi vedon seuran ollessa viimeisenä!

Jaa