Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn lensi suihkuun, kun hän taklasi rumasti Arizona Coyotesin ruotsalaiskippari Oliver Ekman-Larssonia.

VIDEO: Jamie Benn lensi suihkuun törkytaklauksesta – kosti Ekman-Larssonille?

Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn lensi suihkuun ottelussa Arizona Coyotesia vastaan ja on paljon mahdollista, että häntä odottaa pelikielto.

Kun tuomarit ja NHL katsovat tarpeeksi tilanteita läpi sormien, pelaajat ottavat oikeuden omiin käsiinsä.

Nämä edellä olevat sanat pätevät valitettavan hyvin siihen linjaukseen, mikä NHL:ssä pätee tänä päivänä ja monet ovatkin täysin aiheesta huudelleet poliisien paluuta jääkiekkoon.

Näin kävi nyt todennäköisesti Jamie Bennin ja Oliver Ekman-Larssonin kohdalla: ensimmäisenä mainittu maksoi edellisen joukkueiden välisen edellisen kohtaamisen kalavelat törkeällä tavalla takaisin.

Tuossa joulukuun lopulla pelatussa ottelussa Ekman-Larsson ajoi Benniä rumasti päähän. Tuomarit eivät reagoineet tilanteeseen millään tavalla, kuten ei myöskään NHL jälkikäteen (katso kohdasta 0:16) alkaen:

Viime yönä joukkueet kohtasivat uudelleen ja Bennillä läikkyi pahasti yli hieman ottelun puolivälin jälkeen, kun hän taklasi todella vaarallisesti Ekman-Larssonia, joka joutui jättää ottelun kesken: on paljon mahdollista, että Coyotesin ruotsalaiskippari koki tilanteessa aivotärähdyksen.

Pointtina ei ole missään nimessä puolustella taklauksen seurauksena suihkuun lentäneen Bennin tekoa, vaan todeta kaikessa yksinkertaisuudessaan se, että kun asioihin ei puututa tuomareiden tai kurinpidon toimesta, lopputulos on tämä.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa