Dallas Starsin kippari Jamie Benn osoitti luovaa laiskuutta karvaamalla kiekkoa Toronto Maple Leafsin maalin alta.

VIDEO: Jamie Benn osoitti luovaa laiskuutta – näin karvataan miesvajaalla!

Dallas Starsin kapteeni Jamie Benn osoitti luovaa laiskuutta, tai sitten vain puhtaasti fiksuutta, kun hänen joukkueensa pelasi alivoimalla.

Joukkueensa edellisessä pelissä Carolina Hurricanesia vastaan hattutempun tehnyt Jamie Benn jäi viime yön NHL-kierroksella tehopisteittä, mutta tärkein kuitenkin hoitui: joukkue kaatoi vieraskaukalossa Toronto Maple Leafsin lukemin 3-2.

Ottelussa nähtiin hieman koominen tilanne, kun Starsin Corey Perrylle oli tulossa ottelun puolivälin tuntumassa jäähy kampituksesta. Maple Leafs siis pelasi kuudella viittä vastaan ja Stars-pelaajista ylimpänä pelaajana oli Benn.

Benn ei lähtenyt turhaan höntyilemään ja antamaan painetta maalin taakse, väsyttäen itseään sitä kautta, vaan hän käytti niin sanottua luovaa laiskuutta. 30-vuotias Stars-kippari tuli tyhjän Maple Leafs -maalin eteen, nappasi maalista toisella kädellään kiinni, kallistaen sitä itseään kohti, ja antoi mailallaan pientä painetta maalin alta.

Kieltämättä fiksu tapa pelata tilanteessa, jossa tiedossa on, että saatat joutua tekemään miehen vajaalla hommia jonkin aikaa.

Starsin maaleista ottelussa vastasivat Denis Gurianov, Radek Faksa ja Tyler Seguin. Isänniltä maalinteossa onnistuivat Auston Matthews sekä Zach Hyman. Ottelun avainpelaajiin lukeutui Starsin maalilla 29 kertaa torjunut Ben Bishop, sillä Maple Leafs vei ottelun laukaukset nimiinsä 31-19.

Matthewsille maali oli kuluvan kauden osalta jo 41:s ja kotikaukalossa peräti 30:s. Samalla hän nousi jakamaan NHL:n maalipörssin piikkipaikkaa yhdessä Boston Bruinsin David Pastrnakin kanssa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa