Joe Thornton siirtyy pelaamaan Sveitsin liigaan toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen turvin, odottaessaan NHL-kauden 2020-21 käynnistymistä.

VIDEO: Joe Thornton siirtyy pelaamaan Sveitsin liigaan – vahvisti videolla!

Heinäkuussa 41 vuotta täyttänyt ja NHL:ssä yli 1 600 runkosarjaottelua pelannut Joe Thornton siirtyy pelaamaan Sveitsin liigaan, Davosin paitaan.

Konkarisentteri Joe Thornton on tehnyt hyvin selväksi, ettei hänen NHL-uransa ole vielä ohitse. Siitä kertoo paljon se, että hän on ollut jo jonkin aikaa harjoittelemassa Sveitsin pääsarjassa pelaavan HC Davosin riveissä, joka on hänelle tuttu seura NHL:n työsulkukaudelta 2004-05.

Vielä toistaiseksi on kuitenkin täysin auki, missä NHL-seurassa Thorntonin ura jatkuu. San Jose Sharks on jo ilmoittanut, että kanadalaissentterille on varattuna edelleen paikka joukkueen kokoonpanosta, mutta hänet on jälleen kerran yhdistetty myös Toronto Maple Leafsiin. Thorntonin kohdalla maisemanvaihto saattaakin olla lähempänä kuin koskaan, sillä hän pettyi viime kaudella pahasti Sharksin seurajohtoon, kun häntä ei kaupatta pelaajasiirtojen takarajalla niin sanottuna vuokrapelaajana johonkin Stanley Cupista taistelevaan seuraan.

Thornton on itse kertonut, ettei hän tule hätäilemään päätöksensä kanssa, vaan tulee miettimään ratkaisuaan tarkkaan ja hartaasti.

Siinä, missä Thorntonin tulevaisuus NHL:n osalta on täysin auki, hänen lähitulevaisuuden suunnitelmat ovat sen sijaan selvillä. Viime kaudella 70 runkosarjaottelussa tehot 7+24=31 nakuttanut Thornton on nimittäin allekirjoittanut juuri Davosin kanssa toistaiseksi voimassa olevan pelaajasopimuksen.

Ensimmäisen kerran Thornton tullaan näkemään sveitsiläisseuran paidassa, kun kautensa kahdella tappiolla avannut Davos isännöi neljästä ottelusta yhden voittanutta Rapperswilia.

Tässä vielä video, jossa Thornton ilmoittaa pelaamisestaan Davosissa:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa