schedule 5 elokuun 2020 - 11:06

Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella raivosi tähtihyökkääjälleen, Pierre-Luc Dubois‘lle, kesken Toronto Maple Leafs -ottelun.

Siinä, missä Columbus Blue Jackets otti Play In -sarjassaan Toronto Maple Leafsia vastaan ansaitun 2-0-voiton nollapelin pelanneen Joonas Korpisalon johdolla, viime yönä joukkue oli pelillisesti selkeä vastaantulija kotikaukalossaan pelaavaa Maple Leafsia vastaan.

Ainoastaan Korpisalon otteet Blue Jacketsin maalilla pitivät ohiolaisjoukkueen ottelussa mukana: kahden ensimmäisen erän jälkeen laukaukset olivat Maple Leafsin eduksi 29-12 ja Auston Matthews onnistui päättämään ajassa 36:00 lähes 100 minuuttia kestäneen Maple Leafsin piinan Korpisaloa vastaan.

Lopulta Maple Leafs marssi ottelussa vakuuttavaan 3-0-voittoon, viimeisen osuman syntyessä tyhjään maaliin.

Blue Jackets -päävalmentaja John Tortorella ei ollut kovinkaan tyytyväinen mies missään vaiheessa ottelua. Normaalisti hän kohdistaa vihansa otteluiden aikana tuomareihin ja pelin päätyttyä mediaan, mutta tällä kertaa täyslaidallisen sai kuulla joukkueen nuori tähtihyökkääjä Pierre-Luc Dubois. Tortorellan raivokohtaus nähtiin juuri ennen kolmannen erän alkua.

Kun Dubois oli kuunnellut riittävän pitkään Tortorellan raivoamista, ei hän suostunut enää vain istumaan hiljaa paikallaan ja kuuntelemaan valmentajansa mesoamista, vaan myös hän avasi suunsa.

Valitettavasti, kiitos tuon NHL:n kehittämän viiden sekunnin viiveen ottelulähetyksiin, me emme päässeet kuulemaan, minkälaiset sanat kaksikon välillä lentelivät. Toisaalta taas juuri tämän kaltaisten tilanteiden takia NHL päätti asettaa tuon viiveen ottelulähetyksiin, sillä kun hallissa ei ole faneja, kaikki kirosanat ja rivoudet kantautuisivat fanien koteihin; luonnollisesti näin aikuisena fanina sitä toivoisi kuulevansa kaiken, mutta samalla huomioon on otettava juniorit.

Ottelussa nähtiin myös varsin ikävä loukkaantuminen, kun Maple Leafs -puolustaja Jake Muzzin lensi pää edellä Blue Jackets -pelurin jalkoihin. Alkuun tilanne näytti varsin vaarattomalta, mutta lopulta Muzzin jouduttiin viemään paareilla ulos kaukalosta; pelkästään hänen saaminen paareille kesti noin 15 minuuttia.

Maple Leafs on kuitenkin tiedottanut Muzzinin olevan tajuissaan ja pystyvän liikuttamaan raajojaan myös kaukalosta poistumisen jälkeen, mikä on ehdottomasti hyvä uutinen.