schedule 27 lokakuun 2019 - 03:59
person Marko Ollonqvist

Joonas Korpisalo otti huikeita torjuntoja Philadelphia Flyersia vastaan, mutta menetti myös hermonsa oranssipaitojen huikean kirin aikana.

Kun pelikellossa oli 42:15, Philadelphia Flyersin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä ottelussa, vierasjoukkueena toiminut Blue Jackets oli juuri siirtynyt 4-2-johtoasemaan ja pisteet näyttivät olevan vahvasti matkalla Ohion suuntaan.

Tilanne oli ennallaan vielä päätöserän puolivälinkin jälkeen, mutta sen jälkeen alkoi tapahtua oikein toden teolla ja Flyers iski hurjan kirivaihteen silmään.

Ensiksi Shayne Gostisbehere kavensi aikaan 50:52, James van Riemsdyk tasoitti vajaat kaksi minuuttia myöhemmin ja Kevin Hayes iski ottelun voittomaaliksi jääneen 5-4-osuman karattuaan alivoimalla läpiajoon ja kuitattuaan oman irtokiekkonsa sisään.

Lopulta Michael Raffl iski 6-4-lukemat tyhjään maaliin ja Travis Konecny kuritti vielä kertaalleen Blue Jackets -maalilla torjuntavuorossa ollutta Joonas Korpisaloa, kun hän osui ylivoimalla 14 sekuntia ennen päätössummeria.

Vaikka Korpisalo päästi kuusi maalia, häntä on täysin turha syyttää tappiosta.

Kun tilanne oli toisessa erässä 2-2-lukemissa, suomalaisvahti torjui todella pienen ajan sisään kaksi läpiajoa, pysäyttäen Sean Couturierin ja sitten Matt Niskasen yritykset.

Lisäksi mukaan mahtui tämä kertakaikkisen upea venytys toisen erän lopulla, kun Blue Jackets johti ottelua numeroin 3-2:

Kun Flyers alkoi mättää maaleja, Korpisalo näytti myös tulisen puolensa: sanotaanko näin, että suomalaismaalivahdin maila oli useampaan otteeseen kovilla ja suomalainen kävi useampaan otteeseen kierroksilla.

Korpisalo venyi ottelussa kiekon eteen 39 kertaa, Flyersin viedessä ottelun laukaukset lukemin 46-26.

Blue Jackets vain yksinkertaisesti suli Korpisalon edessä ja suomalainen jäi tyystin ilman palkintoa erinomaisesta pelillisestä esityksestään.