Justin Williams on kaikkien aikojen Game Seven - sen osoittavat jo NHL:n historiankirjat.

VIDEO: Justin Williams on kaikkien aikojen Game Seven -pelaaja!

Justin Williams on kaikkien aikojen Game Seven -pelaaja ja hän osoitti sen jälleen, kun Carolina Hurricanes pudotti Washington Capitalsin.

Carolina Hurricanes hävisi ottelusarjan ensimmäiset kaksi ottelua Washington Capitalsille, mutta piti sen jälkeen pintansa omissa kotiotteluissaan ja onnistui tekemään ryöstön täydelliseen aikaan: Game Sevenissä (lue lisää ja katso kaikki maalit täältä).

Jos joku olisi ennen seitsemättä ottelua kysynyt, kuka tulee näyttelemään suurta roolia sarjan ratkaisevassa pelissä, ilmoille olisi ollut helppo heittää Justin Williamsin nimi. Hän oli nimittäin jo ennen viime yön ottelua NHL:n kaikkien aikojen eniten Game 7 -pisteitä tehnyt pelaaja ja nyt hän vain vahvisti asiaa.

Williams ei toiminut itse ratkaisuosuman maalarina, mutta hän alusti sen erinomaisella työllään ja lopulta erittäin fiksulla ratkaisullaan, toimittamalla kiekkoa maalille.

Kannattaa seurata videolta numero 14:än, jonka rintapielestä löytyy kapteenin C-kirjain, tekemistä todella tarkkaan.

37-vuotias kanadalaiskonkari merkkautti siis ottelussa tililleen yhden syöttöpisteen. Hän on nyt pelannut NHL-urallaan yhdeksän kertaa Game Sevenissä ja iskenyt näissä uskomattomat tehot 7+8=15.

Kun siis puhutaan Mr. Clutch -tittelin haltijasta, tässä on teille sellainen – pelasi hän sitten missä seurassa tahansa.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!

Jaa