Nashville Predatorsin Juuse Saros ilmiliekeissä: torjui elintärkeän nollapelin joukkueelleen ja tornadosta toipuvalle Nashvillen kaupungille.

VIDEO: Juuse Saros ilmiliekeissä! Nollasi Starsin, Predatorsille elintärkeä voitto

Juuse Saros oli ilmiliekeissä Nashville Predatorsin maalilla, kun hän nollasi huipputärkeässä ottelussa Läntisen konferenssin kolmosena majailevan Dallas Starsin.

Nashville Predators koki viime ottelussaan kirvelevän 1-3-tappion Minnesota Wildille, joka tappelee niin ikään lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista. Saros torjui tuossa ottelussa 30 kertaa, mutta se ei riittänyt voittoon.

Viime yön NHL-kierroksella Predators oli tietyllä tapaa jo pakkovoiton edessä, kun se isännöi Läntisen konferenssin kärkipäässä majailevaa Dallas Starsia. Urakka ei todellakaan ollut sieltä helpoimmasta päästä, mutta Predators onnistui voittamaan ottelun numeroin 2-0, kiitos hyvin pitkälti 33 kertaa torjuneen Saroksen.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa suomalaisvahti toivoi voiton ja nollapelinsä tuovan hieman valoa paikallisille, jotka joutuivat aiemmin tällä viikolla tornadon uhriksi; ainakin 25 ihmisen tiedetään menettäneen henkensä.

– Tämä oli iso juttu koko Nashvillen kaupungille ja ehkä se tuo hieman valoa jokaisen nashvillelaisen elämään, Saros kertoi Predatorsin omassa haastattelussa.

Kyseessä oli Saroksen kuluvan kauden kolmas nollapeli, mikä sivuaa hänen henkilökohtaista yhden kauden nollapeliennätystään. Saros torjui myös kausina 2017-18 ja 2018-19 kolme nollapeliä, joskin nyt hänellä on vielä mukavasti aikaa laittaa ennätyksensä täysin uusiksi.

Predatorsin maaleista ottelussa vastasivat Filip Forsberg ja Matt Duchene, jotka molemmat onnistuivat ylivoimalla.

EDIT [06.03.2020, 11:48]: Wildin voitettua oman ottelunsa joukkueella on nyt kasassa piste Predatorsia enemmän eli 75 pistettä. Predatorsilla pisteitä on 74, kuten myös viimeistä Villi kortti -sijaa hallussaan pitävällä Vancouver Canucksilla. Myös Winnipeg Jets ja Arizona Coyotes ovat keränneet 74 pistettä.

Tässä Saroksen parhaat palat ottelusta:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Kaikki Urheiluvedot.com:n ilmaiset vetovihjeet täältä!

Jaa