New York Rangersin Kaapo Kakon ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän iski NHL-uransa ensimmäisen maalin Edmonton Oilersin Mike Smithin selän taakse.

VIDEO: Kaapo Kakon ilme näkemisen arvoinen – apina lähti selästä!

Kaapo Kakon ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän teki NHL-uransa ensimmäisen maalin. Tähän New York Rangersin hyökkääjältä kului aikaa vain reippaat kaksi ottelua.

Kaapo Kakko otti eräänlaisen niskalenkin häntä ennen kesän NHL Draftissa varatusta Jack Hughesista, sillä suomalainen oli kaksikosta ensimmäinen, joka avasi maalitilinsä NHL:ssä.

Sosiaalisessa mediassa kuittailtiinkin välittömästi New Jersey Devilsin ja Hughesin suuntaan; monien mielestä Kakko osoitti maalillaan, että hänet olisi tullut varata ennen Hughesia.

Niin tai näin, vertailu yhden maalin perusteella kahden pelaajan keskinäisestä paremmuudesta on hölmöä – peliä tulee katsoa kokonaisvaltaisemmin ja Hughes on esittänyt kaukalossa pelillisesti niin erinomaisia otteita, että on vain ajan kysymys, milloin hän avaa maali- ja pistetilinsä NHL:ssä.

Takaisin Kakkoon.

New York Rangersin suomalaisnuorukainen puheista kävi edellisen pelin jälkeen selvästi ilmi, että maalittomuus painoi mieltä. Samalla hän osoitti jonkinasteisia ennustajanlahjoja.

– Haluan tehdä maaleja, joten kyllähän tässä vähän paineita on, mutta toki jäljellä on 80 ottelua, Kakko avautui NHL.com:n haastattelussa.

– Uskon, että se (maali) on kyllä tulossa. Tiedän, että kaikki odottivat minun tekevän maalin ensimmäisessä ottelussani, mutta niin ei käynyt. Ehkä seuraavassa pelissä, toivottavasti.

Kun Kakko iski Rangersin 1-0-johtoon ottelussa Edmonton Oilersia vastaan ajassa 18:28, ohittaen Mike Smithin, oli hänen kasvoiltaan luettavissa paljon – ennen kaikkea valtava helpotus.

Tässä maali:

Ja tässä tuuletus lähikuvana:

Kokonaisuudessaan Rangersin ottelu sujui kuitenkin heikosti, kun Edmonton Oilers venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi, vieden ottelun nimiinsä lukemin 4-1.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa