Montreal Canadiensin Keith Kinkaidilta karmea moka AHL:ssä: yhdysvaltalaisvahti sukeltaa todella syvissä vesissä.

VIDEO: Montrealin Keith Kinkaidilta järkyttävä moka AHL:ssä – kiekko omiin!

Montrealin Keith Kinkaidilta, jolle kuluva kausi on ollut jättimäinen pettymys, nähtiin järkyttävä moka AHL:ssä, minkä seurauksena kiekko päätyi omaan maaliin.

Keith Kinkaidin piti olla se maalivahti, joka tulee helpottamaan Carey Pricen työtaakkaa Montreal Canadiensiin.

Totuus on ollut kuitenkin täysin toinen: Kinkaid, joka esitti yhden NHL:n komeimmista torjunnoista heti alkukaudesta, on ollut melkoinen floppi perinteikkään kanadalaisseuran maalilla ja viimeiset pari kuukautta hän onkin viettänyt AHL:n puolella.

1,75 miljoonan dollarin vuosipalkalla Canadiens-organisaatioon tulleen Kinkaidin vaikea kausi konkretisoitui oikeastaan täydellisesti yhteen hetkeen, joka nähtiin AHL:ssä: hän yritti avata kiekon ilmeisesti joukkuekavereilleen, jotka olivat suuntaamassa hyökkäyspäähän, mutta hänen yrityksensä osui omaan puolustajaan ja kiekko pomppi omaan maaliin.

Kinkaidin edustama Laval Rocket hävisi tuon ottelun Rochester Americansille numeroin 2-5 ja tuo “oma maali” nähtiin ottelun avauserässä, kotijoukkue Americansin siirtyessä 2-0-johtoon.

30-vuotiaan Kinkaidin torjuntatilastot kuluvalta kaudelta ovat kaiken kaikkiaan surullista luettavaa. Hän pelasi ennen farmikomennustaan NHL:n puolella kuusi ottelua ja niissä hänen torjuntatilastonsa olivat 87,50/4.24. AHL:ssä hän on pelannut nyt kymmenen ottelua ja hänen torjuntatilastot ovat 88,20/3.19.

Onkin päivänselvää, että tällaisilla otteilla Kinkaidin on mahdotonta löytää itselleen ensi kaudeksi NHL-seuraa, joka olisi valmis antamaan hänelle yksisuuntaisen sopimuksen.

Tässä vielä tuo maali:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
Yksinoikeudella Urheiluvedoilta: 110 % bonus 200€ asti + 5€ ilman talletusta!

Jaa