Edmonton Oilersin Mikko Koskiselta huikea torjunta: nollasi Dallas Starsin Nicholas Caamanon avopaikasta.

VIDEO: Mikko Koskiselta maaginen torjunta – näin heilahtaa “NHL:n huonoin hanskakäsi”

Mikko Koskiselta huikea torjunta ottelussa Dallas Starsia vastaan; suomalaisvahti joutui laittaa koko kaksimetrisen vartensa melkoiseen venytykseen.

Edmonton Oilersin suomalaisvahti Mikko Koskinen sai kesken viime kauden, Peter Chiarellin toimiessa vielä seuran GM:nä, kolmivuotisen ja vuositasolla 4,5 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.

Sen jälkeen suomalaisvahtia on parjattu jokaisesta mahdollisesta tuutista ja esimerkiksi NHL-selostajat sanovat lähes poikkeuksetta jokaisessa lähetyksessä, miten Koskisella on totaalisen keskinkertainen hanskakäsi, joka ei ole NHL-tasoa.

Tätä parjaamista on jatkunut myös kuluvalla kaudella, vaikka suomalaisjätti on pelannut loistavan alkukauden.

Viime yön NHL-kierroksella Oilers kohtasi kotihallissaan Dallas Starsin, joka oli voittanut edellisestä 11:stä ottelustaan peräti yhdeksän ja jäänyt ainoastaan kertaalleen kokonaan pisteittä.

Myöskään Koskisesta ei ollut pysäyttämään teksasilaisseuran lentoa, sillä vieraat nousivat päätöserässä kahden maalin takaa rinnalle ja voittivat ottelun lopulta jatkoajalla.

Koskinen esitteli kuitenkin ottelussa tuota “NHL:n huonointa hanskakättä”, kun hän pysäytti avopaikasta Nicholas Caamanon maalintekoyrityksen upealla hanskatorjunnalla, kas tähän malliin:

Isäntien tehokkain pelaaja ottelussa oli – kuinkas muuten – Connor McDavid, joka merkkautti tällä kertaa tililleen tehot 0+3. 22-vuotias kanadalainen on nyt tehnyt neljään viimeiseen pelaamaansa otteluun uskomattomat tehot 6+7=13. NHL:n pistepörssiä johtava Leon Draisaitl säesti häntä tehoin 1+1.

Vieraiden tehokkaimmat nimet olivat Tyler Seguin (1+2), Miro Heiskanen (1+1), Jamie Benn (1+1) ja Jason Dickinson (1+1).

Ottelun parhaat palat:

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa