schedule 1 lokakuun 2019 - 01:02
person Marko Ollonqvist

Ville Peltosen valmentama Lausanne nöyryytti Philadelphia Flyersia, joka pelasi harjoituskauden viimeisen ottelunsa ennen Prahassa pelattavaa NHL-avausta.

Philadelphia Flyers tuli harjoituskautensa päättävään NHL-kenraaliharjoitukseen ylimielisenä, olettaen kaiken tulevan täysin ilmaiseksi.

Tämä käsitys muuttui kuitenkin nopeasti, kun Lausanne dominoi peliä heti ensiminuuteilta lähtien ja iski ottelun avausmaalin vain reippaan neljän minuutin pelaamisen jälkeen.

Ajassa 10:29 sveitsiläisjoukkue osui toistamiseen, tällä kertaa ylivoimalla, ja vajaat kolme minuuttia myöhemmin tilanne oli sveitsiläisisännille jo 3-0.

Sveitsiläisseuran maaleista avauserässä vastasivat Yannick Herren, Cory Emmerton ja Joel Genazzi.

Flyers sai avauserässä tismalleen sitä, mitä se ylimielisellä ja flegmaattisella pelaamisellaan kerjäsi, eikä ottelun toinenkaan erä lähtenyt käyntiin yhtään sen paremmin, kun ajassa 23:02 Joel Vermin niittasi ylivoimalla taululle jo 4-0-lukemat.

Kokonaisvaltaisesti Flyers pelasi parempaa jääkiekkoa toisessa erässä ja kolmas erä oli selkeästi vierasjoukkueen paras, ja joukkue nousi maalin päähän Claude Giroux’n, Connor Bunnamanin ja Sean Couturierin maaleilla, mutta loppukiristä huolimatta lopputuloksena oli 3-4-tappio.

Tässä kohtaa sitä voikin miettiä, minkälaisen teurastuksen Davos olisi järjestänyt näin heikosti pelannutta Flyersia vastaan – se, kun tyrmäsi Lausannen lauantaina numeroin 7-1.