Mario Lemieux testasi Pittsburghin retro-paitaa: tuo hetki sai melkoisen nostalgiseksi.

VIDEO: Nostalgiset fiilikset! Mario Lemieux testasi Pittsburghin retro-paitaa

Mario Lemieux testasi ylleen Pittsburghin uutta retro-paitaa: se saa eittämättä muistelemaan menneitä varsin nostalgisin fiiliksin.

Nykyisin Pittsburgh Penguinsin omistava Mario Lemieux, joka itse asiassa osti pennsylvanialaisseuran jo 1990-luvulla, on vähintäänkin yksi kaikkien aikojen parhaista jääkiekkoilijoista – joidenkin mielestä jopa paras.

Eikä tuo ajatus Lemieux’n pitämisestä kaikkien aikojen parhaana ole suinkaan tuulesta temmattu: hän oli kaudella 1993-94 sellaisessa vauhdissa, että Wayne Gretzkyn kaikkien aikojen maali- ja piste-ennätykset (92 maalia kaudella 1981-82 ja 215 tehopistettä kaudella 1985-86) olivat jäämässä historiaan. Valitettavasti Lemieux sairastui kuitenkin kesken kyseisen kauden imusolmukesyöpään, joka ei uhannut pelkästään hänen pelaajauraansa, vaan myös hänen henkeään, ja kyseiset ennätykset jäivät saavuttamatta.

Moni meistä varmasti muistaa, miten Lemieux kantoi kausina 1992-97 pelipaitaa, jossa luki diagonaalisesti sana “Pittsburgh”. Penguins julkaisi tällä viikolla, muiden NHL-seurojen tapaan, Reverse Retro -paidan, jossa ulkonäkö on muutoin sama kuin edellä mainittuina kausina, mutta värit ovat päinvastaiset. Nyt Lemieux päätti pukeutua tuohon paitaan ja siitä tulee kyllä melkoisen nostalgiset fiilikset.

– Sain paidan tänään toimistolta ja katsotaas nyt, miltä se näyttää: kaunis. Ja siellä (takapuolella) on numero 66, Lemieux hehkuttaa Penguinsin julkaisemalla videolla.

– Katsotaas, miten tämä istuu päälle… Erittäin hieno. Kaunis.

Tässä video, jossa Lemieux pukee paidan ylleen:

Marko Ollonqvist

KATSO MYÖS:
Kaikki Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2020-21!

Jaa