schedule 29 huhtikuun 2019 - 04:15
person Joonas Eriksson

Mikko Rantasen esityö tuotti tulosta, kun Colorado Avalanche nappasi ottelusarjan toisesta ottelusta voiton SAP Centerillä.

Colorado Avalanche tasoitti NHL:n pudotuspelejen toisen kierroksen ottelusarjan 1-1:een voittamalla San Jose Sharksin vieraissa lukemin 4-3.

Avauserä oli San Josen hallinassa ja Evander Kane siirsikin joukkueensa 1-0-johtoon irtokiekosta ajassa 07:57.

Colorado Avalanchen toinen erä oli ensimmäistä parempi ja se tuotti tulosta. Tyson Barrie laukoi siniviivan tuntumasta, johon Gabriel Landeskog sai mailansa väliin ja ohjasi kiekon verkon perukoille.

Ottelun voittomaalista vastasi Barrie, mutta suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen esityö oli upeaa katseltavaa; Rantanen voitti Sharksin päädyssä kaksinkamppailun tilanteessa kiekon puolustaja Marc-Edouard Vlasicilta, josta siirsi kiekon Gabriel Landeskogille, joka ei pystynyt ohittamaan Martin Jonesia, mutta irtokiekko lirui Barrielle, joka laukoi kiekon maaliin.

Ajassa 50:10 Coloradon Matt Nieto survoi kiekon maaliin ja naulasi lukemiksi 3-1.

Sharks pääsi kaventamaan ottelun 3-2:een viisi minuuttia ennen summeria, mutta vajaa minuutti myöhemmin Timo Meier nappasi kampituksesta kahden minuutin rangaistuksen ja Colorado pääsi pelaamaan näin ylivoimalla, joka ei tällä kertaa tuottanut tulosta, mutta heti ylivoiman jälkeen Mackinnon iski kiekon tyhjiin.

Kuusi sekuntia ennen loppua Brent Bruns vielä kavensi ottelun 4-3:een ja iski illan toisen maalinsa. Lopulta ottelu päättyi Coloradon eduksi lukemin 4-3.

NHL Pudotuspelit 2019 – tässä otteluparit, ohjelma ja aikataulut!