Koominen video, mutta aito ongelma: "Minun nimeni on Dylan Larkin ja minulla on jääkiekkop*rse!"

VIDEO: “Minun nimeni on Dylan Larkin ja minulla on jääkiekkop*rse!”

Detroit Red Wingsin tähtihyökkääjä Dylan Larkin avautui mainoksessa ongelmastaan: “Minun nimeni on Dylan Larkin ja minulla on jääkiekkop*rse!”

Jääkiekkoilijoilla on tunnetusti melkoisen kokoiset ahterit, mikä perustuu lähes yksinomaan siihen lähes päivittäiseen valtavaan luistelumäärään; kysykää vaikka Jaromir Jagrilta, joka omaa jääkiekkomaailman suurimman takamuksen ja hyödyntää sitä mestarillisesti suojatessaan kiekkoa.

“Minun nimeni on Dylan Larkin ja minulla on jääkiekkop*rse!”

Edellä mainitun kaltaista lausetta ei välttämättä osaisi odottaa kuulevansa mainoksessa, mutta luulo ei ole tiedon väärti, kuten vanha suomalainen sanonta on meille opettanut.

Mitä ilmeisimmin “jääkiekkop*rse” on siis melkoinen ongelma lukuisille jääkiekkoammattilaisille ja ainakin Larkinin kohdalla se näyttää johtaneen melkoisiin ongelmiin puvunhousuja hakiessa. 185-senttinen Red Wings -hyökkääjä menee “normaalipituisten” luokkaan ja se yhdistettynä jääkiekkop*rseeseen on varmasti monilta osin se suurin ongelmien aiheuttaja.

– Tiedän, että housujen ostaminen on iso ongelma monille urheilijoille ja jääkiekkoilijoille. Meillä on suhteessa pieni vyötärö, isot reisilihakset ja iso p*rse.

Vaikka kyse on kohtalaisen koomisesta ongelmasta, on se todellinen, sillä NHL:ssä pelaajat saapuvat esimerkiksi peleihin aina puvut päällä ja muutenkin kyseessä on kohtalaisen yleinen edustusasu jääkiekkoilijoiden osalta.

Ja videon saatetekstistä päätellen kovinkaan moni ei ole halukas puhumaan ongelmasta julkisesti, joten propsit siitä Larkinille.

Marko Ollonqvist
Toronto

Lue myös:
NHL vapaat pelaajamarkkinat ja pelaajasiirrot 2019

Jaa