schedule 14 tammikuun 2020 - 05:12
person Marko Ollonqvist

Philadelphia Flyersin ja Boston Bruinsin välinen ratkesi omituisella tavalla: Brad Marchandilta maailmanhistorian huonoin rankkari.

Philadelphia Flyers ja Boston Bruins tarjosivat viihdettä koko rahan edestä.

Joukkueet iskivät valotaululle varsinaisella peliajalla yhteensä kymmenen maalia ja tilanne taululla oli 60 peliminuutin jälkeen 5-5.

Bruins johti ottelua parhaimmillaan jo 5-2-lukemin, kiitos erinomaisen toisen erän avauspuoliskon, mutta Flyers hiipi vielä samaisen erän aikana maalin päähän ja lopulta puolustaja Travis Sanheim onnistui tasoittamaan ottelun ajassa 52:58, iskettyään illan toisen osumansa.

Ottelu siis eteni jatkoajalle, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa – etenkin kotijoukkue Flyers oli lähellä voittomaalia – mutta maaleja ei nähty ja näin ollen edessä oli voittolaukauskilpailu.

Voittolaukauksilla Flyers oli kolmen ensimmäisen vetäjän aikana huomattavasti lähempänä voittoa, sillä sekä Claude Giroux että Sean Couturier kilauttelivat omilla yrityksillään putkia.

Lopulta voittolaukauskilpailu eteni aina viidensiin vetäjiin ja lopulta tuli ratkaisu: isäntien Travis Konecny, joka oli aiemmin urallaan onnistunut rankkareilla maalinteossa vain yhden kerran, onnistui ohittamaan Bruins-maalilla torjuneen Jaroslav Halakin.

Bruinsilta tasoitusosumaa lähti hakemaan Brad Marchand, mutta jäällä nähtiin jotain ihan jäätävää. Marhand yritti ottaa kiekon matkaansa, mutta hänen lapansa oli liian korkealla ja peliväline liikahti korkeintaan pari senttiä. Hölmistynyt Marchand jatkoi matkaa eteenpäin, huomasi välittömästi tapahtuneen ja tajusi homman olevan paketissa – olihan kiekko pysähtynyt välittömästi ja hänen yrityksensä oli siinä.

Näin ollen Flyers voitti ottelun lukemin 6-5, kruunaten upean kirinsä Marchandin suosiollisella avustuksella ja kyllähän tässä nyt täytyy sanoa, että tämä oli urheiluhistorian surkein rankkariyritys: